Nynke is een vakvrouw!

Ik heb mijn gebit 'op laten bouwen' en dat heeft ze heel prachtig en natuurlijk gedaan! Wat ben ik blij met mijn nieuwe tanden.

Gewoon helemaal top

Mensen met verstand van zaken

Vriendelijk en deskundig personeel.

Vriendelijk welkom en aardige assistentes en tandarts. Eerste indruk; een fijne praktijk.

Vakkundig

Vakkundige zorg! Met zorg en geduld.

Persoonlijke zorg

Ondanks dat het computer systeem er vanmorgen uit lag, duidelijke communicatie, iedereen blijft vriendelijk & behulpzaam. Terwijl het voor de medewerkers pittig was zonder computer systeem. Alleen maar lof!!

Toppers

Super leuke en goede tandarts

Rustig, deskundige tandarts. Ook zorgvuldige assistente.

zie boven. Mijn ervaring met een andere (eerdere) assistente was minder positief. Tandarts Floor Vosmeijer komt zeer deskundig en betrokken over. We komen graag weer bij haar op consult.

Vlotte en deskundige behandeling

Goede voorbereiding en uitleg over het resultaat

Prima, vriendelijk en vakkundig geholpen!

Ik heb gebeld voor n probleem met m'n implantaat. Ik kon 2 dagen later al komen. Na een inspectie werd geconstateerd dat de schroefjes los zaten. En ik ben meteen geholpen. Goede uitleg van foto’s en wat er gedaan werd. Geeft een goed gevoel.

Heel kundig en gezellig in de omgang

kundig, vriendelijk, etc

Deskundig, menselijk en praktisch.

Deskundig, menselijk en praktisch.

Mijn ervaring met tandartspraktijk Polder is goed.

Ik word altijd op tijd en deskundig geholpen en de medewerkers zijn vriendelijk.

Accuraat en vriendelijk

Behulpzaam vanwege de suggesties die ik goed kan gebruiken Middelen om schoon te houden

Met liefde en zorg behandeld

Een groot deel van mijn angst voor de tandarts is verdwenen dankzij het geduld en heldere uitleg van de endodontoloog. Een behandeling die ik al jaren eerder had moeten laten uitvoeren, maar die me alleszins meegevallen is. Ik ben helemaal tevreden en blij met de manier waarop iedereen me op mijn gemak heeft weten te stellen en er de tijd is genomen voor de behandeling.

Zeer deskundige hulp

Drukke praktijk, maar zeer ervaren mensen

Betrouwbare tandarts en levert top service (specialisten!)

Altijd vriendelijk, goede uitleg. Specialisten!

Goed,vriendelijk,goede feedback.

Vriendelijk en duidelijk wat er ging gebeuren. Heel erg fijn geholpen.

Goede resultaten

Klantvriendelijk, goede uitgebreide behandelingen, goede opgeleide vakmensen en de nazorg is heel fijn. Je blijft goed onder controle staan. Ook kun je ten alle tijden bellen wanneer er iets mis is.

Goed advies gegeven

Er werd advies gegeven , om bepaalde kiezen te laten trekken.Dit om andere tanden of kiezen te beschermen . Ik vind dit heel nuttig.

Kwalitatief heel goed en fijn personeel

prima uitgelegde en uitgevoerde behandeling

uitstekend

Zinvol

Zeer kundige, vriendelijke en professionele endodontoloog. Goede adviezen! Kan zeer goed luisteren en de klachten helder maken.

uitstekend

prettig en klantvriendelijk, luistert goed naar mijn klachten en wensen, uitstekende en tevreden behandeling ( zonder pijn).

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.