Oke

Er gebeurt waarschijnlijk wat er gedaan moet worden. Soms het gevoel dat het geldklopperij is. Dat er wel een wat langere periode tussen twee afspraken mag.

Gezellig , relax en goed behandeld

zeer vriendelijk

Ruim de tijd genomen bij ons eerste bezoek aan deze tandarts. Leuke benadering tot de kinderen.

Mooie locatie en goede service.

Mooie locatie en goede service.

Professioneel en prettig in de communicatie

Ik vond het jarenlang spannend om naar de tandarts te gaan. De professionele, planmatige aanpak en de rustige toelichtingen hebben ervoor gezorgd dat ik ondertussen redelijk relaxed naar de tandarts ga.

was prima

ik werd goed geholpen en werd duidelijk verteld

duidelijk en vertrouwd

kundig en goed

Fijne tandarts. Geen onnodige behandelingen. Denkt mee. Fijn dat je niet een vervolg afspraak hoeft te maken voor eventuele behandeling.

Prettig

Het consult was prettig en correct, de informatie gekregen die ik nodig had.

superfijn geholpen, goed meegedacht en top werk geleverd!

Enige tijd geleden brak een halve kies af, hiervoor zou ik in eerste instantie naar de kaakchirurg moeten maar superblij dat men het bij Polder zelf heeft gedaan, bekwame mensen met goed vangnet aan kennis om zich heen. Ook voor kinderen hele goed ervaringen mee.

Altijd gezellig en goede behandeling

Het plaatsen van een implantaat is van begin tot eind boven verwachting goed en zonder pijn verlopen

Het plaatsen van een implantaat is voorspoedig en zonder pijn verlopen. Ik wil Nynke Geertsma hiervoor hartelijk bedanken.

heel goed

behandeling als vanouds alleen een andere kamer

Betrokken en denken mee

Zie voorgaande info

Deskundig en vriendelijk

Ik ben slecht in namen onthouden en daarom onbekend

Heel fijn!

Ik ben geen held bij de tandarts. Maar het was echt goed!

Geweldige tandarts Matthijs van Giffen

Na 33 jaar stopt mijn tandarts en ik snap zijn keuze échter ik ga hem ontzettend missen. Al die jaren goed en vakkundig geholpen en ook altijd tijd voor een praatje daarna. Deze tandarts is echt goud waard en zal ontzettend worden gemist! Groet, Diana Hingstman

Vriendelijk zoals altijd.

Ik ga altijd met veel "plezier" naar deze tandarts ze zijn erg kundig en professionele mensen. Prettig geholpen en soms moet je even wachten maar ja het blijft hand werk, de vorige patiënt moet je ook netjes afhandelen. Dat wil je zelf ook uiteraard.

Goed, en wat ik nodig had

Precies wat nodig, maar pijnlijk

Goede ervaringen

Lekker snel en zeer correct

Zeer positief

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.