Ik ben een tevreden klant.

Voor mijn afspraak was ik te laat, na contact met de tandarts kon ik een uur later toch komen. over half jaar weer.

Ik ben nu sinds een aantal jaren bij Bart Polder voor mijn implantaten en ik ben echt super blij met Bart en zijn personeel. Altijd even aardig en vakkundig.

Voor iwts waar ik van wakker kan liggen erg prettig

Na afloop kan ik zeggen dat het gelukkig meeviel

Goede mondhygienist en tandarts

Ze helpen goed en denken mee

Goede zorg

Heel goed.

Ben nog maar een paar keer geweest, maar een prettige behandeling tot nu toe.

fantasties

je wordt in alle rust geholpen niets gehaast tussen door ook wel een grapje

Gastvrij

Snel geholpen, alles goed uitgelegd hoe en waarom, goede adviezen gekregen Top

professionals en perfectionisten op hun vakgebied !

Door heldere en duidelijke communicatie tijdens iedere stap van de behandeling was het nooit een verrassing wat er gebeurde maar werd je voorbereid. Ik heb dit als zeer prettig ervaren en nooit opgezien tegen welke behandeling of ingreep dan ook. Daarnaast viel mij op hoe de onderlinge sfeer en samenwerking verliep wat weer bijdroeg aan het vertrouwen van de behandeling en deze ook zodanig als fijn ervaren werd.

Goed gevoel.schoon gebit.top

Goede uitleg en een goed luisterend oor.

Ben heel tevreden

Altijd klantvriendelijk, denken goed mee.

Prima. Goed bereikbaar, vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Begripvol

uitstekend

Goede duidelijke en eerlijke communicatie. Geven duidelijke uitleg en je weet waar je aan toe bent.

Zeer professioneel en vriendelijk

Prima geholpen, vriendelijke benadering.

Prima geholpen, vriendelijke ontvangst en benadering door tandarts en assistente.

Prima tandarts praktijk

Als het niet zo pijnlijk was zou ik voor de gezelligheid vaker komen....:)

Prima ontvangst, behandeling en contact.

Bekendheid als patient geeft goed contact. Uitleg van bevindingen is plezierig.

Duidelijke en aardige tandarts

Voor het eerst op deze praktijk geweest. Ik was super angstig van te voren maar dit was nergens voor nodig. Alles wordt goed uitgelegd en in overleg gedaan. Ze nemen de tijd voor je.

De eerste tandarts praktijk waar ik niet bang ben om naar toe te gaan. Een dikke pluim

Hele fijne en toegankelijke tandarts

Ik kom al mijn hele leven bij deze praktijk. Super fijne praktijk die alle tijd nemen en goede zorg leveren. Er wordt goed naar je geluisterd en alles wordt uitgelegd. Dat het af en toe uitloopt weegt niet op tegen de super goede zorg.

Heel fijn gehplpen

Mijn boven gebit is weer mooi!! Ik kan weer normaal lachen. Compliment voor Floor!!@

Altijd prettige ontvangst en behandeling.

Met zorg en betrokkenheid wordt de behandeling verricht.

Altijd prima behandeld goed uit gelegd

Altijd goed fijne mensen super tandarts

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.