vriendelijke behandeling

alles keurig op tijd volgens afspraak

good

goede uitleg en vriendelijk

Duidelijke uitleg, fijne benadering

Behandeling met duidelijke uitleg, vriendelijke benadering en advies gevend.

Supergoede uitleg met veel respect naar het kind!

Ik vond het zeer prettig dat we ondanks de wachtlijst toch mochten komen, en vond de behandeling van zowel mij als mijn zoon zeer aangenaam. Veel uitleg, respect en geduld.

Prima, tijd en uitleg

Klant vriendelijk! Afspraken geregeld.. helemaal prima!!

Een goede behandeling gehad.

Een goede behandeling gehad en uitleg.

Altijd goed!

Helaas blijf ik “bang” maar krijg altijd goede begeleiding bij de controles. Gabriella, Nynke en nu Floor geven mij genoeg vertrouwen op het moment dat ik in die stoel lig.

Super tevreden

Super tevreden nemen alle tijd voor je !

Prima ervaring

Prima tandartsenpraktijk.

Je word hier prima geholpen. Personeel met een hart voor de zaak.

informatief over de specialistische behandeling, namelijk de endodontische behandeling. aangegeven werd aan de hand van foto's wat de situatie is en wat de behandeling inhield. al mijn vragen zijn beantwoord.

Goede service, prima behandeling en topkwaliteit.

goed,

ging lekker vlot en werd gerust gesteld en op de hoogte gebracht wat ze gingen doen in mijn mond

Goed maar ook te kort contact gehad voor een juiste beoordeling

Deskundige mensen, maar soms wel lang wachten

Vooral als het onder schooltijd is, is het wachten op de check van meneer Polder wel vrij lang. Laatst heeft mijn dochter een uur en 10 min in de stoel gelegen. De assistenten halen haar wel vlot op en zijn ook vlot in hun handelen, maar het wachten op de laatste check duurt dan lang. Die check zelf is niet lang. Afspraken via de mail is handig en de reminder ook.

Vakkundig en menselijk

Ik werd met een goed gesprek op mijn gemak gesteld en hoewel mijn pijnklachten vaag waren wist ze snel en vakkundig het probleem op te sporen. Hoewel het eigenlijk inmiddels lunchpauze was nam ze alle tijd en had ik geen moment het idee dat ze haast had.

Attent en zorgvuldig

Vriendelijk. Goede uitleg en kundige tandarts

bekwaam, gezien worden,goed vriendelijke behandeld

Ga altijd tevreden/blij de duur weer uit

Fijne praktijk.

Wij worden altijd goed behandeld met fijn personeel.

zeer tevreden

prima tandarts

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk personeel Fijne tandarts / ortho voor kinderen

De behandeling wordt altijd netjes uitgevoerd.

De behandelingen worden altijd netjes uitgevoerd, alle medewerkers zijn altijd vriendelijk.

Vriendelijk

Vriendelijke tandarts, pijnloze verdovingsprik, geduld bij behandeling en duidelijk per stap aangegeven wat ze ging doen.

deskundig

Vriendelijk en deskundig geholpen

Gister binnen 2 uur geholpen door een vakkundige tandartse en assistente aan kies en hoektand.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.