Fijne praktijk voor orthodontie

Goede orthodontist en vriendelijke dames die de behandeling doen.

Goed geholpen,kundig

Goed geholpen,kundig

Zeer vakkundig

Een zeer vakkundige en klantvriendelijke praktijk!

Pretig

Fijne praktijk

Mooie ruimtes, goed personeel, altijd op tijd.

Prima behandeld korte wachttijd

Prettig geholpen en een prima uitleg wat er gebeuren ging

Ben prima geholpen aan mijn wortelkanaalbehandeling,kreeg goede uitleg. Je kon merken dat ze haar vak prima verstaat.

Voelde goed en een duidelijke uitleg van de behandeling

Kom er graag terug misschien wel overstappen van tandarts.

Prima.

Deskundig en vriendelijk

Prima controle

Even wennen aan nieuwe tandarts…. Maar aardig en fijn geholpen door Floor.

Uitstekend.

Prettig contact met behandelaar. Afspraken worden keurig nagekomen.

zeer goede uitleg voor behandeling

zeer goede uitleg voor behandeling

Volgende keer gaat moeder weer mee.

Mijn zoontje was alleen heen gegaan dit keer en kwam thuis met allerlei veranderingen in zn mond maar kon mij niet vertellen wat t allemaal was, hij had weinig uitleg gehad omdat zijn assistent meer bezig was met haar collega te praten dan met hem bezig te zijn. Vervolgens moest ik dus erachter aan bellen om te vragen wat nu precies de bedoeling was met zn beugel voor aankomende maand tot aan zn volgende controle. Gebeurt wel vaker als kinderen alleen zijn zie ik.

Een hele goeie ervaring

Was gewoon goed

goed, fijn en ontspannend geholpen

Ik ben zeer goed geholpen ,tijdens de behandeling goed voorgelicht.

Op zich een goede ervaring maar geen vergelijk met andere tandarts praktijken.

Prima en vriendelijke behandeling

Zie boven

Zeer vakkundig geholpen

Vakkundig geholpen zowel door tandarts als assistente. Alles werd keurig uitgelegd en er werd tijd voor me genomen.

Goed en vriendelijk

prettig

Op de afgesproken tijd geholpen door heel leuk vlot personeel

De leuke vrouw was vak bekwaam en heel aardig en legde alles goed uit met wat ze deed

Vriendelijk

Je word goed geholpen, en ze leggen goed uit wat er gaat gebeuren.

Goed, zorgvuldig

Prettig en goed

Supergoed geholpen.

Zeer goed.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.