Duidelijk en rustig

De wortelkanaalbehandeling met microscoop begonnen. Alles werd goed uitgelegd en rustig en vriendelijk uitgevoerd.

Ik ben heel tevreden

Over de behandeling ben ik zeer tevreden Charlotte en Nynke behandelen mij heel nauwkeurig en deskundig en geven goed instructie mee voor thuis Ook de baliemedewerkers zijn altijd heel vriendelijk en correct Wat ik niet fijn vind is Als ik onverwachts door een andere tandarts geholpen wordt Dit komt zelden voor Het is een mooie schonen vriendelijke deskundig praktijk Zeer tevreden

Goed behandeld.

Goed ervaring.

Afgezien van laatste bezoek helemaal prima

Het was een beetje vervelend dat het plaatje niet paste, Nu duurt het nog langer en moet ik toch een paar x extra naar Emmeloord rijden. Tandarts is helemaal prima

Professioneel

Klant vriendelijk

dik voor elkaar

Netjes geholpen

Een fantastische tandartsenpraktijk.

Ze zijn héél fantastisch

Vakkundig

Goede behandeling.

Ter zake kundig en met een gepaste kwinkslag geholpen.

zie hiervoor.

Heel tevreden

Altijd goed geholpen en goede communicatie.

Deskundig, behulpzaam en begripvol

Ik ben met mijn moeder mee geweest naar de afspraak. Mijn moeder heeft Alzheimer en is daarom wat angstig en snel duizelig. Zowel de mondhygiëniste als de tandarts zijn hier heel begripvol mee omgegaan.

Processionals

Goede uitleg van wat er gedaan wordt

Super goed

Ons zoontje heeft een beugel gekregen. Door angst en autisme is rust en goede uitleg erg belangrijk. Dit is meer dan goed gedaan. Ook tijdens angst momentje is dit erg goed aangevoeld en opgepakt waardoor de beugel toch vlot geplaatst is en hij als een blije jongen de praktijk heeft verlaten.

kan altijd beter

moest even wachten , dat is jammer

op tijd en snel geholpen

prima tandarts

Snel en deskundig

n.v.t.

Prettig

Prettig en snel geholpen door Patrick

bij tandarts Polder wordt ik altijd prima behandeld

Bij tandartspraktijk Polder ben ik al jaren klant en wordt ik altijd prima behandeld. Zowel door tandarts Polder, als de in de praktijk dienstdoende tandartsen en assistenten.

Zeer goed.

Goede behandeling.

Correct uitgevoerde behandeling en meld haar bevindingen bij mijn tandarts dus zeer tevreden.

Fijn

Lief voor mijn kindjes

Behandeling heel vakkundig

De beoordeling van het resultaat, door Bart Polder, over de implantaat was heel positief. Ik heb ook de botaangroei zelf kunnen zien op de röntgenfoto.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.