Goed geholpen, vriendelijke tandarts. Luistert goed!

Zie hierboven

Prima en erg prettig

Professioneel en meelevend

Er werd ruim de tijd genomen voor een wortel kanaal behandeling. Dit gebeurde met goede uitleg en hier en daar een grapje wat weer voor ontspanning zorgde.

Erg tevreden

Erg tevreden over de behandeling bij Polder

Implantaat gezet geen pijn gehad en ook daarna niet

Alles is duidelijk uitgelegd aan de hand van foto’s voor en na de behandeling.

Goede fijne praktijk

Super goed had ze het gedaan. Wacht nog op de terug koppeling van de het gesprek wat we hebben gehad over het onderzoek in Bunschoten voor het speekseltest. Vrg conny breas

Altijd goed en vriendelijk!

Altijd goed en vriendelijk.

Zeer capabel en erg vriendelijk, kortom kan niet beter

Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en Nynke gaf duidelijk toelichting mbt de verzorging van de implantaten. Ze gaf duidelijk antwoord met uitleg n.a.v. mijn vraag over wat ongemak met de implantaten .

Professioneel en menselijk.

Super behandeld door Bianca

Kundig, begripvol, en heel goed behandeld. Het is niet mijn hobby, maar zij maakt het in ieder geval een stuk beter te doen.

Positieve ervaring

De service van zowel de receptioniste, de assistenten en de tandarts is zeer correct. Enig minpuntje is dat de tandarts zo druk is, dat je soms lang moet wachten.

Een kundige en vriendelijke tandarts

Zeer kundige en vriendelijke tandarts, neemt de tijd om je uitleg te geven en geeft je goed advies .

Nynke is een vakvrouw!

Ik heb mijn gebit 'op laten bouwen' en dat heeft ze heel prachtig en natuurlijk gedaan! Wat ben ik blij met mijn nieuwe tanden.

Gewoon helemaal top

Mensen met verstand van zaken

Vriendelijk en deskundig personeel.

Vriendelijk welkom en aardige assistentes en tandarts. Eerste indruk; een fijne praktijk.

Vakkundig

Vakkundige zorg! Met zorg en geduld.

Persoonlijke zorg

Ondanks dat het computer systeem er vanmorgen uit lag, duidelijke communicatie, iedereen blijft vriendelijk & behulpzaam. Terwijl het voor de medewerkers pittig was zonder computer systeem. Alleen maar lof!!

Toppers

Super leuke en goede tandarts

Rustig, deskundige tandarts. Ook zorgvuldige assistente.

zie boven. Mijn ervaring met een andere (eerdere) assistente was minder positief. Tandarts Floor Vosmeijer komt zeer deskundig en betrokken over. We komen graag weer bij haar op consult.

Vlotte en deskundige behandeling

Goede voorbereiding en uitleg over het resultaat

Prima, vriendelijk en vakkundig geholpen!

Ik heb gebeld voor n probleem met m'n implantaat. Ik kon 2 dagen later al komen. Na een inspectie werd geconstateerd dat de schroefjes los zaten. En ik ben meteen geholpen. Goede uitleg van foto’s en wat er gedaan werd. Geeft een goed gevoel.

Heel kundig en gezellig in de omgang

kundig, vriendelijk, etc

Deskundig, menselijk en praktisch.

Deskundig, menselijk en praktisch.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.