Er werd goed geluisterd en moeite gedaan om mijn vragen te beantwoorden

Duidelijk, snel en vriendelijk

Prettig zoals hierboven omschreven

goed opgelost; echter, een extra klusje kon niet gelijk uitgevoerd

snel en goed opgelost door tandarts Visser Jammer, dat de planning zo strak is dat een extra klein cariësgaatje niet gelijk mee behandeld kon worden. Moet ik apart daarvoor weer van Lemmer naar Emmeloord vice versa rijden. Dat is jammer In uw keuzevak waar de laatste behandelaar aangegeven moet worden komt tandarts Visser niet voor... even aanpassen..

Snel en vakkundig geholpen

Ik kon voor een spoedgeval snel terecht, was deze keer ook vrijwel direct aan de beurt. Het was gewoon leuk om te ervaren hoe goed tandarts en assistent op elkaar waren ingespeeld, een echt team.

Mooi op tijd en goed

Goed geholpen

goed, gezellig en duidelijk!

Snelle diagnostiek en behandeling

Deskundig en vriendelijke benadering.

Dit naar aanleiding van het eerste bezoek. Over devervolg bezoeken weet ik nog niets, maar gaan we vol vertrouwen in.

Snel een afspraak en een noodkroon.

Heel fijn dat ik snel terecht kon voor een afspraak en een noodkroon toen mijn kroon kapot ging.

Helemaal goed !

xxxx

Behandeling door Charlotte prima/Afspraak was 13.15 werd 13.30

Ook het sociale praatje met haar is leuk. Ons kent ons.

Super !

Verteld duidelijk wat er gaat gebeuren en is zeer kundig. Plaatsen implantaat helemaal niks van gevoeld terwijl ik er tegenop zag.

Nette en goede behandeling

Tandartsen zijn vriendelijk, zeer efficiënt , en zeer goed. De prijs voor een korte controle vindt ik best hoog.

Een fijne service.

Ik ben tevreden met mijn nieuwe tandarts.

Door de reuma zijn de behandelstoelen niet goed voor mij

Ik baal ervan dat de tandartsstoelen in de behandelkamer geen armleuning meer hebben en dat ze de hoofdsteun niet kunnen verstellen.. door mijn reuma heb ik vreselijke spier/gewrichtspijn hoofdpijn als ik daar weg kom...soms misselijk en overgeven.... dit houdt dan een aantal dagen aan en is niet prettig

prima geholpen!

prima geholpen.

Vriendelijk en professioneel, vertrouwd.

Ik kom al van kinds af aan bij deze praktijk, de laatste jaren in combi met mondhygieniste. Het feit dat ik zelfs de laatste 8 jaar vanaf Terschelling blijf komen, zegt genoeg. Professioneel, vriendelijk en meedenkend (qua planning afspraken combi tandarts/mondhyg en boottijden). Zeer tevreden.

Goed Ze leggen het goed uit

Als je dan toch naar de tandarts 'moet', dan is dit de beste plek/praktijk!

Als kind helaas een 'angst' voor tandarts ontwikkeld. Altijd veel gedoe gehad met mijn gebit en daarmee veel pijn in mijn mond. Sinds ik bij Polder ben geholpen is dit over en wordt de spanning om te gaan, steeds minder!

Deskundige behandeling en controle

Al jarenlang onder controle en een goed gevoel bij de deskundigheid, adviezen en behandelingen.

Prettig

Vriendelijke assistente en tandarts

Wij moeten een beetje wachten in de wachtkamer, maar dat was het waard. Duidelijk advies gekregen, en snelle antwoorden op alle vragen.

Uitstekende tandarts

Snel, correct en kundig. Een uitstekende tandarts!

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.