Van harte aanbevolen

Na doorverwijzing door mijn eigen tandarts de endodontoloog bezocht. Eerste behandeling van een wortelkanaal-herbehandeling ondergaan. Zeer vakkundig geholpen, niets dan lof!

Goede beugelzorg.

Service gericht Transparant in behandeling en geven van informatie over (na)zorg. Goede zorg omtrent mijn beugel.

Zeer prettig, professioneel en klantgericht

Zeer prettig, professioneel en klantgericht

Moet vaak wachten de planning klopt niet altijd

super goed

Dokter Bart polder nummer 1!!'

Verlenen uitstekende zorg.

Ze houden rekening met mijn klachten dat is hee fijn

Erg prettig behandeld. Zo als altijd. BedanktFloor.

Ik heb de vragen beantwoord da zegt genoeg.

Prettig en vriendelijk en snel.

Mijn ervaring was naar mijn idee professioneel maar totaal score hangt ook af van de rekening die nog gestuurd wordt.

Goed geholpen.

Nog geen eens tijd gehad om in de wachtkamer plaats te nemen. Daarna goed en vriendelijk behandeld met het gewenste resultaat.

Good

Luid en duidelijk

Fantastisch geholpen

Ben zeer fijn geholpen

goed uitstekend

ondanks de stroomstoring wachttijd maar kort

Het ging allemaal weer prima.

Kom al enige jaren bij polder. Voor verschillende behandelingen. Afgelopen maanden zijn er implantaten geplaatst. Nu wordt het afgewerkt en de kiezen geplaatst de komende weken. Gaat allemaal volgens plan.

Korte wachttijd, snelle behandeling met gericht advies.

Zie onderstaand

Na een valse start, was dit de eerste keer dat er niets tegen zat

Vriendelijk maar lang wachten

Eerst geholpen door een foto te maken daarna nog 20min wachten voor controle. Dat was prima en vriendelijk

niet goed en niet slecht

Er wordt niet overlegd over de kosten Laatste behandeling was de stig schoonmaken, de naam weet ik niet meer . Aanbeveling hangt af van wat er berekend wordt. Bij andere gebitten leveranciers zijn nooit kosten berekend.

vriendelijke en fijne manier van uitleggen wat er aan de hand is en gaat gebeuren.

Zie hierboven.

Keurig op tijd aan de beurt

Zeer professionele en vriendelijke behandeling zowel van de assistente als tandarts !

Goede en deskundige behandeling

Korte wachttijd. Duidelijke uitleg van behandeling. Makkelijk afspraken maken. Eventuele problemen worden snel verholpen.

Heel goed

Goede uitleg en de assistenten zijn vriendelijk en tandarts neemt ook de tijd voor je. Gevoel dat ze weten dat je een angst hebt en daar serieus mee omgaan is erg fijn.

Vriendelijk, kundig en meedenkend

korte behandeling/controle. goede uitleg en vervolgafspraak in goed overleg kunnen verplaatsen

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.