Vriendelijk, kundig, snel, klantgericht

Ik ben heel tevreden over de behandeling tot nu toe. Er volgt nog meer, maar dit geeft vertrouwen.

Vriendelijk, snel en professioneel

Fijne combinatie van vriendelijke professionals die tijd nemen om antwoord te geven op al je vragen en volgens tijdsplanning werken.

Prima ervaring.

Ik vin de ervaring bij tandarts praktijk in een zin geweldig.

Meer dan uitstekende communicatie, fantastische zorg

Ik ben hier heen gegaan voor een second opinion voor een aanpalend probleem, en gaandeweg het gesprek werd er heel goed naar de situatie in m'n mond gekeken, kwam de tandarts met een holistische visie op m'n gebit en wat de juiste koers zou zijn, waarna een behandelplan op werd gesteld. Ik ervaar dit hele traject als fantastisch. De communicatie was helderder dan ik ooit bij een tandarts mee heb mogen maken, en de holistische benadering is muziek in m'n oren. Na de behandeling is de nazorg, controle, fijnafstelling ook fantastisch. Ik ben lyrisch.

Heel goed behandeld

Goed en rustig behandeld met uitleg

Fijne service.

Ik ben goed geholpen, boven verwachting.

Wordt altijd later opgehaald

Ik begrijp dat bepaalde behandelingen en afspraken kunnen uitlopen, maar bij elke afspraak word ik pas een kwartier tot halfuur na de afgesproken tijd opgehaald.

Heel goed haar werk gedaan.

Rustige aanpak en veel uitleg. Ik had niet eens een pijnstiller nodig!

Uitstekend geholpen.

Dit bezoek van mij was een "nood"consult, vanwege klachten. Er werd goed geluisterd en 3 werkdagen na dit bezoek werd ik al geholpen. Alles werd uitgelegd wat er tijdens de behandeling gebeurde. Ninke verdient en dikke 10.

Altijd fijn contact / kundig en professioneel

Altijd fijn contact met de tandartsen. Erg kundig en professioneel. Denken graag met je mee qua wensen. Heel blij mee!

Een warme praktijk

Warme praktijk. Fijne bejegening. Wordt prettig geholpen. Had hier eerder moeten zijn. Straalt een en al professionaliteit uit.

Erg goed

Goede ontvangst Heldere goede communicatie, uitleg Geruststellend

Wortelkanaalbehandeling, zeer geduldig en liefdevol behandeld.

Zie zin hierboven

Prettige ontvangst

Ik was een uur te vroeg, maar werd toch vrij snel geholpen

Goed behandeld

Tevreden over de behandeling van de mondhygiënist!

Zorgvuldige ontspannen behandeling.

Probleemloos en deskundig geholpen.

Vriendelijk en deskundig personeel, ik heb alleen maar goede ervaringen tot nu toe.

Vriendelijk, snelle behandeling en precies op tijd

Hier ben ik in goede handen

Eerste consult heeft mij veel vertrouwen gegeven in de te volgen behandeling. Ik heb vertrouwen in het vervolg, ook al is het niet altijd leuk om een bepaalde behandeling te moeten ondergaan. Wel enorm geschrokken van de hoge kosten.

Prima plezierige praktijk

Goede ontvangst. Belangstelling alom. Goede zorg.

Goed advies

Na mijn vraagstelling mocht ik 2 offertes ontvangen. Deze heb ik op voor en nadelen besproken. Uitgaand van het gesprek en advies ben ik zeer tevreden.

Helemaal prima

Altijd goed en prettig geholpen. Nadeel is wel dat ik altijd allerlei gereedschap in mijn mond gedrukt krijg, waardoor jullie mijn slechte grappen nooit kunnen verstaan.

zeer vakkundig en vrolijk

Ik ervaar de bezoeken aan de tandarts als heel relaxed. Ik word zeer fijn geholpen.

Mijn kiespijn is snel verholpen.

Ik ben snel en pijnvrij behandeld waardoor ik geen kiespijn meer heb. Ben zeer tevreden over hoe ik behandeld ben.

Heel vriendelijk en professioneel

Ook erg goed in omgang met de kinderen, ze gaan met plezier heen.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.