Bijzonder deskundig en prettig verlopen

Plaatsing van implantaat zag ik wel tegenop maar is erg deskundig uitgevoerd en had niet beter kunnen verlopen.

Goed behandeld

Meer tijd geven om te uitleggen

Fantastische praktijk

Fijne praktijk, fijne tandarts en assistenten. Snelle afspraak bij klachten.

Zoals altijd correcte afhandeling.

Ik heb een wortelkanaalbehandeling ondergaan en het is mij heel erg meegevallen, vakkundig en alles werd goed uitgelegd en laten zien wat er gedaan werd. Een dikke pluim.

Netjes op tijd, duidelijke uitleg. En een behandeling zonder pijn!

Heel goed

Prima geen wachttijd en vrudndelijk personeel

Zeer goed ,altijd goed geholpen

Word altijd goed geholpen en ze zijn vakkundig en vriendelijk. Klein minpuntje is dat je vaak moet wachten en dat je vaak weer een nieuwe tandarts hebt en niet bij een vaste kan met name voor de kinderen die vinden dat lastig .

fijne behandeling

ik was best een beetje gespannen voor dit bezoek. het is me 100% meegevallen. De bejegening en behandeling was prima. Ongedwongen en duidelijk werd uitgelegd hoe het traject zou verlopen. De tandarts en de assistente, maar ook de röntgenlaborant waren allen vriendelijk en behulpzaam.

Goede uitleg en behandeling.

Ik vind het fijn om te horen wat er gaat gebeuren. En ook dat tandarts Polder gelijk aan mij zag dat de verdoving niet voldoende werkte. Zo weet je dat je goed in de gaten wordt gehouden tijdens de behandeling.

Vriendelijk en kundig geholpen

Ga nooit met tegenzin naar de tandarts. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Wordt goed advies gegeven en tips. Ongedwongen sfeer waardoor je wat meer op je gemak bent. Professioneel en kundige tandartsen.

deskundig

goede uitleg over de behandeling

Goede hulp en uitleg

Ik werd goed vriendelijk en rustgevend geholpen . Ze stelden me allemaal om mijn gemak. (Ik ben zeer angstig). Dank jullie wel. Wilde wel dat ik hier onder controle kon blijven .

Goed, zorgvuldig deskundig vriendelijk en betrokken

Pijnloos en goede begeleiding

Voor de behandeling goed geïnformeerd. Tijdens de behandeling stap voor stap goede uitleg. Dus erg tevreden.

vriendelijk,correct

zie bovenstaand

Goed geholpen

Ik werd vriendelijk ontvangen

en goed geholpen

Heel positief en professioneel

Er werd eerst goed onderzoek gedaan wat echt het probleem is. Vanuit daar zijn er opties op tafel gekomen zodat ik kon kiezen wat te doen. Na 6 weken pijn ben ik nu van de pijn af.

Duidelijk! En heel vriendelijk!

Prettig!

Vakkundig, goede uitleg op een prettige manier

Het betreft hier een grote praktijk, waar door een hectische indruk ontstaat.

Fijn om weer even naar de tandarts te gaan

Het fijne van een tandartsbezoek is altijd het weer het verlaten van de praktijk met een afspraak over een jaar.

We zijn niet altijd tevreden.

Op afspraak geweest voor controle. Bepaalde handelling zou worden gedaan. Dus niet. Plus de controle is niet helemaal uitgevoerd. Ik ben dit niet gewend van deze tandarts. Al was ze alleen door "omstandigheden". Daar kan een klant niets mee.

Vind u een goede tandarts

Ik ben goed goed geholpen

Vriendelijk, kundig, snel, klantgericht

Ik ben heel tevreden over de behandeling tot nu toe. Er volgt nog meer, maar dit geeft vertrouwen.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.