Hele zorgvuldige rustige en attente behandeling.

Ik ben heel plezierig behandeld. Voelde met welkom. De behandeling was goed verzorgd. Ik ben er erg tevreden over.

de ontvangst en de behandeling heb ik als uitstekend ervaren

Alles klopt. Vriendelijke medewerkers Aandacht voor de persoon.

zeer vriendelijke, goed communiceren tandartsen

het consult en de daarbij horende gesprekken was met beide tandartsen (endodontoloog/implantoloog) zeer uitgebreid, duidelijk en vriendelijke

geweldig

Ik vind het altijd zeer prettig om door mevrouw Vermaat kundig en vriendelijk geholpen te worden. Ik vindt het zeer jammer dat ik nu een andere tandarts krijg. M.vr.gr. Wiebo de Boer

Goed en pijnloos geholpen

Goed en pijnloos geholpen, goede adviezen prettige sfeer

helemaal prima.

Helemaal prima.

Zorgvuldig, correct en vriendelijk behandeld….

Zie hierboven Mevrouw van Dingen staat er niet bij, Zij heeft mijn man en mij de laatste keer behandeld. Secuur en prettig

ben weer effectief geholpen

Ik ben weer effectief geholpen. Check, tandsteenverwijderen en polijsten werd op afgesproken tijd snel en naar mijn tevredenheid uitgevoerd.

Over het algemeen goed

Waar ik tegen aan loop is dat ik geen vast tandarts heb. De afspraak was dat ik Floor als tandarts zou hebben en vervolgens krijg ik iemand anders. Ik vind dit niet fijn. ik wil graag 1 persoon en niet elke keer een ander.

Zijn zeer vriendelijk, en deskundig

Zoals altijd goed contact en professioneel behandeld.

Meer toevoegingen zou afbreuk doen aan mijn eerste zin

Goed ontvangen en uitstekend behandeld

Heel goed

Professionele vriendelijke mensen

Ben er net paar maal geweest maar voelt vertrouwd aan .mooie praktijk

Vlotte en deskundige behandeling.

Heel fijn dat ik vlot een afspraak kon maken op een voor mij handig tijdstip. De behandeling zelf werd deskundig gedaan.

vriendelijk en ontspannen

vriendelijke mensen

Goed en vriendelijk

Altijd vriendelijk maar nu wel lang gewacht

Altijd erg tevreden maar ik moest nu 3 kwartier wachten dat was jammer

Hoed

Netjes op tijd

Vriendelijke mondhygiëniste

Deskundig personeel Mooie praktijk

2X per jaar wordt mijn gebit behandeld door tandarts en mondhygiënische Ze zijn zeer deskundig en vriendelijk en geven goed advies Ben zeer tevreden over Nynke en Charlotte Ook bij de balie wordt je vriendelijk geholpen Mooie schone praktijk

Mijn ervaring is op zich goed, maar ik heb al eerder aangegeven de voorkeur te hebben voor telkens dezelfde tandarts en dat gaat nog steeds niet lukken.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.