X

Snel en goed geholpen

Op tijd, vakkundig en snel. Kortom goed.

Keurig op tijd. Professionele benadering.

Zie boven.

N.v.t.

N.v.t.

Ik heb het als hoogprofessioneel ervaren.

Zeer zorgvuldig en kundig. Goede uitleg en begeleiding bij de handelingen. Staat open voor alle vragen die je hebt.

positief

Vriendelijk Vakkundig en Vertrouwenwekkend

Bij deze praktijk wordt op een zeer prettige en efficiënte manier gewerkt: geen lange tijden wachten in de wachtruimte maar volgens afspraak op tijd geholpen. Vriendelijk personeel met aandacht voor de cliënt. Behandeling wordt vakkundig uitgevoerd en de cliënt wordt steeds geïnformeerd!

Ik word altijd heel goed geholpen door Matthijs en Karin van Giffen

Alles wordt heel nauwkeurig nagekeken ook al kost dat soms meer tijd dan voor de afspraak staat.

Het gesprek was bedoeld om een totaal beeld te schetsen van de huidige toestand van mijn gebit. En daarmee een prognose te maken van de toekomstige bestendigheid van het gebit en van het daarvoor benodigde noodzakelijke onderhoud. Dit alles is prima geslaagd.

Vertrouwen in mijn tandarts

Erg tevreden.

Top geregeld, ging weer vlot

Ging zeer goed.

Goede kundige tandarts

Luistert goed waar ik last van had

Uitstekende kennis, uitgebreid onderzoek en prima onderlinge samenwerking.

Probleem wordt van alle kanten onderzocht door een zeer kundige tandarts die tevens in staat is helder uit te leggen wat ze doet, waarom ze het doet en wat haar conclusies zijn. Voel me absoluut serieus genomen en grondig onderzocht.

Zeer vriendelijk en prettig geholpen.

Stelt je op je gemak en ze legde goed uit wat ze ging doen. Ze zijn ook erg vriendelijk.

Goed en werd op mijn gemak gesteld

Was voor mij de eerste keer dat ik hier kwam. Voelde mij erg op mijn gemak gesteld, ben erg bang maar er werd goed naar mij geluisterd voelde mij op mijn gemak en namen de tijd voor mij.

Top behandeling

Alles loopt soepel en heel professioneel

Klantgericht

Vriendelijk, behulpzaam, en goede behandelingen

Als van ouds goed.

Mijn afspraak bij mondhygiëniste en tandarts zijn goed verlopen.Heel veel tips te laten en te doen en ik kom gauw weer want dat was wel nodig.Bedankt en tot volgende keer.

Werd goed geholpen.

Heel slecht

Tijdens mijn laatste bezoek twee dagen geleden voor mijn routinecontrole bij de tandarts, die ik elke zes maanden laat doen, verwijderde de tandarts alleen tandsteen van de onderste vier voortanden. De hele procedure duurde niet langer dan twee minuten. Hij verwijderde geen tandsteen van mijn andere tanden, reinigde niet tussen mijn tanden en polijstte mijn hele tanden niet. Deze controle duurt normaal gesproken een half uur, net als bij mijn vorige tandartspraktijk in mijn vorige stad, en niet twee minuten.

Heel goed verkopen

Vriendelijke vrouw Goed werk afgeleverd

Heel goed

Vakkundig, en goed

Correcte behandeling. Vriendelijk en kalm

Correcte behandeling. Vriendelijk en kalm

Goed , deskundig geholpen.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.