Perfect!

Vriendelijke mensen

Vriendelijk en bekwaam.

Eerste keer nieuwe tandarts

Vriendelijk, duidelijk, proffesioneel en nemen de tijd voor je en de eventuele vragen. Nu afwachten voor de behandeling en hoe dat wordt aangepakt + afgehandeld.

Snel en efficient naast vakkundig werk

Snel en efficient, naast vakkundig werk in relatie tot invisalign follow-up en herstel voortand met composiet.

Prima geholpen

Klein probleem direct opgelost

Zorgzaam, zorgvuldig en zeer kundig

Zorgzaam, zorgvuldig en zeer kundig.

Goede samenwerking

Kundig geholpen

Karin heeft mij goed geholpen ,haar man is gestopt zodoende kom ik bij Karin , maar te Vreden hoor.

Hele goede tandarts, efficient

Tandarts voert deskundig en goed werk uit. Helaas is het gebouw erg gedateerd, geen fijne wachtruimte.

Bijna geen controle en lang wachten

Na bijna 20 minuten wachten was ik aan de beurt. Daarna heeft ze nog niet eens 1 minuut mijn gebit bekeken en was ik klaar. Een beetje tandsteen daarna verwijderd en dan krijg je een dikke rekening. Terwijl ze er eigenlijk net niks voor doen.

topper

kan niet beter erg prettig in de omgaan. fijn mooi mens.

Geldklopperij

Kreeg mijn factuur binnen 28 euro voor normale controle. Maar ook nog is eventjes 17,00 extra voor een uitleg van 5 minuten over tandenstokers en hoe ik die moest gebruiken. Gaf toen al aan dat ik wist hoe het werkte en het al deed maar de tandarts wou het toch graag even voor doen nu snap ik de reden wel… Ben op dit moment student maar daar houden ze zeker geen rekening mee…

Prettig en goede behandeling.

Prettig en goede behandeling.

teveel gericht om zoveel mogelijk behandelingen te verrichten

Omdat onze vorige tandarts met pensioen is zijn we over gezet naar andere behandelaars. Deze zijn er teveel op gericht veel behandelingen te doen, waar nog bij komt dat je één of meerdere keren moet terugkomen al met al prijsopdrijfend. Waren we bij de vorig tandarts niet gewend.

Ben weer prima geholpen

Nymfa is een fijne tandarts die alle tijd neemt en m.i. zeer secuur en discreet te werk gaat. Legt goed uit wat ze doet

Geweldig geholpen

Deze tandarts praktijk is in 1 woord super. Ik werd er goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd uitgelegd wat ze gingen doen Echt een topper.

Heel goed geholpen

De behandeling waar ik erg tegen aan zag is mij 100% meegevallen

Was goed

Goed geholpen en voor mijn dochters ook fijne uitleg voor hun behandeling.

Vriendelijk.

Top geholpen door Arian

Fijn geholpen, kwam voor een tand waar een stukje af was. Diezelfde avond zou ik voor controle moeten, ze hebben mijn controle gelijk gedaan zodat ik niet terug hoefde in de avond. Want daar was nog tijd voor. Tijdens controle bleek dat ik een gaatje had en hebben ze ook nog gelijk gedaan., omdat er nog tijd voor was

plezierig contact

zie boven

Héle goed ervaring

Super vriendelijk geholpen en echt héle goed uitleg gehad hoe ik mijn gebit moet reinigen. Behandeling was niet geheel pijnloos, maar dat kon ik aangeven en dan werd er ook gestopt. Gebit is mooi geworden en bovenal schoon.

Prima, zonder overbodige poespas.

Blij met alleen noodzakelijke handelingen

Deskundige uitleg. Prima geholpen door Arian, die niet op onderstaande lijst staat. Wel Matthijs van Giffen, maar die is weg, verwacht dat Arian zijn vervanger is

Van een hopeloos geval weer een mooie kies gemaakt. Johannes Visser? is een goede tandarts.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.