Goede behandeling.

N.v.t

Goede en nauwkeurig uitleg over de klacht

Fantasties

Zeer vakkundige tandarts

Alttijd goed met Matthijs!

Ervaring met Matthijs is altijd heel goed. Zeer spijtig dat hij per 1–1-2026 stopt Aanbeveling heeft betrekking op Matthijs

kwaliteit in goede sfeer

Kwaliteit in goede sfeer

Veel aandacht voor de patiënt

Slecht, lang moeten wachten!!!!!

Ik heb ander half uur gewacht, was ik uit eindelijk aan de beurt, moest ik weer 20 minuten wachten, waardeloos. Hier door grote problemen met wergever gekregen, we hebben wel meer te doen!!!!!!!!

Tevreden

Fijne tandarts

Zeer ervaren en nemen vragen serieus!!

Ik kwam voor de eerste keer in de praktijk. Werd erg vriendelijk ontvangen en begeleid naar de behandelkamer. Ik werd voorgesteld en me werd uitgelegd hoe de controle werd uitgevoerd. Een goed gevoel over deze praktijk.

Duidelijke uitleg, vriendelijke behandeling en Prettige behandelruimte

Vol vertrouwen in kwaliteit en hygiëne

Fijn en duidelijke ervaring

Met een verwijzing bij jullie terecht gekomen. Rustig en duidelijke uitleg. Na een extra vraag over een tand na val is er gelijk aktie genomen en daar ben ik heel blij mee. Zeer tevreden dus

Fijne mensen. Wordt naar je geluisterd, en serieus genomen.

Al jaren fijner behandeling(en) door de heer en mevrouw van Giffen-Plat

prettige sfeer

Naar aanleiding van het recente bezoek is eveneens een vervolg afspraak gemaakt voor de jaarlijkse controle. Na jaren Matthijs van Giffen naar volle tevredenheid als behandelend tandarts te hebben gehad is de komende afspraak bij Karin van Giffen. Hier heb ik in een e-mail naar de praktijk op gewezen echter daar geen reactie op ontvangen of dit per abuis onjuist is en indien wel juist wat de achterliggende reden hiervan is.

Gewoon prima,

Netjes ontvangen, netjes behandeld, vriendelijke, vrolijke tandarts en assistentes.

Alles werd duidelijk uitgelegd, fijn geholpen

Zeer goed. Was bij Johannes Visser

Prima tandartsbezoek

Vandaag met mijn kinderen naar dr tandarts geweest. Ze vinden echter deze nieuwe manier van fluoride behandeling minder prettig. Er is wel iets misgegaan met de afspraak omdat ze mijn man ingepland hebben bij ons. Bewust gaat hij wegens angst niet tegelijkertijd met de kinderen. Toch kregen wij te horen van de assistent dat hij wegens het beleid van de praktijk in de gevarenzone zit omdat hij wel echt een nieuwe afspraak moet maken en hij anders wordt uitgeschreven. Dit vond ik niet zo passend. Stuur hem hier dan even een herinnering en verzoek over. Dit zijn we van van Giffen ook niet gewend, leek hij het er ook niet mee eens en gaat bij Polder echt anders. Persoonlijk vind ik de manier van de oude praktijk prettiger. Ook het maken van een foto was gewenst, dit was al even(lees in 2023 voor her laatst) niet gebeurt. Ik heb geen klachten maar het is ook voor het borgen van kwaliteit. Ik had een klein gaatje dus wel prima.. maar eigenlijk vind ik het meer geldklopperij. Gelukkig ben ik verzekerd.

Goed behandeling

Vakkundig geholpen

Er word tijd voor je genomen

vriendelijk

Niks op aantemerken

Fijne praktijk met kundige tandartsen

Wanneer je de praktijk binnenloopt, voelt het al goed (voor iemand die vroeger erg bang is geworden voor een andere tandarts is dat een hele overwinning). Je bent in een (des-)kundige omgeving. Zelf heb ik hier ook een implantaat laten zetten en ook dat is heel goed gegaan. Kies trekken en implantaat geplaatst, allemaal in één keer. Er wordt met je meegedacht en dat is heel prettig!

Is ok

Het gevoel in bekwame handen te zijn

Zeer goede uitleg en overleg mbt de behandeling en ook tijdens de behandeling. Vertrouwen dat het eindresultaat goed zal zijn.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.