Goed geholpen

Goede uitleg en vriendelijke tandarts en assistente.

Heel goed.

Goede info tijdens en voor de behandeling. Zeer tevreden over het resultaat

Professioneel en snel mogelijkheid om afspraak te maken

De afspraak kon snel worden gemaakt, de wachttijd in de wachtkamer was kort, de tandarts en assistent waren vriendelijke en gaven op een mooie manier toelichting voor en tijdens de behandeling

Top organisatie en professionele medewerkers

Altijd goed geregeld met afspraken en bijna nooit uitloop en behandelingen meer dan voortreffelijk uitgevoerd met super enthousiaste medewerkers

Een rustig, ontspannen controlebezoek.

Controlebezoek gedaan door tandarts Arian, goed bevallen. Afspraak op tijd en fijne sfeer. Nadeel dat ons tandartsdossier van Karin van Giffen niet beschikbaar was. Dit is voor ons onbegrijpelijk. Hopen dat dit nog veranderd wordt.

Professionele vakkundige praktijk.

Ik ben hier heen gegaan voor een second opinion omdat ik tand implantaten wou. Ik ben zeer goed en professioneel geholpen en heb vakkundig advies gekregen. Vriendelijk personeel dat ook uitgebreid de tijd nam. Een zeer professionele tandarts praktijk.

Behandeling is prima

De behandeling en verzorging is prima en kant vriendelijk De wacht tijden terplekke mag wel een beetje strakker geregistreerd

Heel plezierig

Goede uitleg en prettig consult

Expertise

Mooie resultaten

Direct aan de beurt, vriendelijk en goed.

Professioneel

Antwoorden op vragen

mijn eerste afspraak is zeer succesvol verlopen!

bij mijn intake voor een implantaat ben ik heel goed geholpen door Nynke Geerstma. vriendelijk, heel behulpzaam, mooie uitleg. ik voelde mij gelijk op mijn gemak .

Ik ben goed, met kennis van zaken en vriendelijk geholpen.

Vriendelijk. Uitleg vooraf en tijdens de behandeling. Goed van de klachten af geholpen. Bij het keuzevakje hieronder wie de behandelaar is geweest, staat zijn naam (Arian) niet in het rijtje. Vandaar dat ik voor 'onbekend' heb gekozen.

Heel groot

Ik ben hier gekomen doordat mijn tandarts, meneer van Giffen, met pensioen is. Wat een verschil! Hier voel ik mij een nummer, niet iets wat ik gewend ben.

Mijn ervaring is positief

Ik werd vriendelijk geholpen

Gewoon goed

Gewoon een fijne praktijk

goed en snel geholpen

Prima en vriendelijk

Er werd op mijn aanvraag voor een behandeling snel gereageerd

Zorgvuldig

Prima ervaring

Ik bedenktijd kreeg voor een behandeling en ze eerlijk was

Professioneel en goed advies

Mijn zwakke gebit lang behouden

heel goed geholpen.

Controle

Mijn controle is door Floor perfect uitgevoerd

Vriendelijke assistent.rustig en goed in haar werk.

Goed en deskundig geholpen

Ik werd goed en deskundig geholpen en er werd telkens goed gezegd wat ze gingen doen

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.