Vriendelijk en ervaren professioneel personeel.

Goede advisering en snelle vervolg acties

Wat een rustgevende tandarts

Mevrouw dijkstra stelt je gerust. Is kalm en heel kundig ook zeer vriendelijk naar de assistent toe

Altijd fijn bij tandarts van Giffen. Jammer dat hij met pensioen gaat. Gr. Theresia

Goede ervaring

Hoe druk ze ook zijn echte aandacht is er altijd. Bedankt !

Erg goed en vriendelijk

In hoeverre het bezoek aan een tandarts prettig kan zijn is mijn ervaring toch prettig.

Goed en kundig geholpen

zie hierboven

goed behandeld

was goed

Fijne tandarts in omgang, kwaliteit in uitvoering

Karin laat je op je gemak voelen , werkt snel en vakkundig, hoge kwaliteit. Aandacht voor je als patient

Fijn en deskundig

Fijne praktijk, kundig personeel. Laatste tijd heb ik weer steeds de zelfde tandarts. Iedere keer een ander vind ik niet prettig.

Ervaren tandarts

Goede kennis en klantvriendelijk

Deskundig

Keurig op.tijd en correcte behandeling

fijn gesprek met tandarts...neemt opties met jou door.. fijn resultaat

prettig

Hoefde niet heel erg lang te wachten. Controle-bezoek. Prettig, vriendelijk contact met de tandarts en de assistente. Er moest een kleine behandeling gedaan worden. Ik wist niet dat die gelijk gedaan werd. Dat was overigens prima. Maar was fijn geweest wanneer dat even gecommuniceerd was.

40 jaar Matthijs van Giffen.

Een zeer sympathieke en kundige tandarts. Helaas voor ons gaat hij met pensioen.

Zoals altijd netjes geholpen

Zoals altijd netjes geholpen

Prettige praktijk

Goede, deskundige en fijne tandartsen. Altijd even vriendelijk en staan open voor vragen.

Nieuwe frame gemaakt, zit prima,.

Voorzichtig

Altijd spannend een gaatje laten vullen. Maar wat hielden ze goed rekening met mij en deden voorzichtig zodat ik mij comfortabel voelde. Bedankt voor de goede zorgen.

goede tandarts

Geen lange wachttijd. Juiste aandacht. Goede geluisterd en goede adviezen.

Er was een stuk van mijn voortand afgebroken, gelukkig kon ik terecht bij Johannes Visser. Hij heeft mijn voortand kundig en pijnloos gerepareerd.

Vriendelijk en professioneel en kundig.

X

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.