prima mondzorg en voorlichting

Ik ben bij deze praktijk gekomen op verwijzing en ben tot nu toe vol lof!

Zeer deskundig en een zeer goede uitleg!

Ik ben zeer goed geholpen en ben snel hersteld. Ik heb de behandeling als zeer deskundig ervaren met het gevoel dat er zeer servicegericht met een zeer hoge kwaliteit zorg wordt verleend. SUPER dus!

vriendelijk en goed geholpen

Na meer dan 50 jaar Sportlaan was het even wennen in de huidige lokatie en even zoeken hoe te bereiken Ook apparatuur was kennelijk nog wat wennen voor Karin ( boortje , lamp met probleempjes die snel waren opgelost ) Lokatie zelf ziet er goed uit

Prima geholpen! Duidelijke uitleg!

Vriendelijk geholpen met duidelijke uitleg!

Pijnloze plaatsing implantaat

Het plaatsen van een implantaat is voor mij pijnloos verlopen. Met een duidelijke uitleg tijdens de behandeling, duurde het plaatsen niet lang. Het inschroeven ging gedoseerd zonder abrupte bewegingen. Na het plaatsen heb ik een duidelijke uitleg gekregen hoe met de wond om te gaan. Deze wond heeft maar even gebloed ondanks dat ik bloedverdunners gebruik. Al met al ben ik zeer tevreden met implantologe Nynke .

Al 35 jaar een fijne tandarts Matthijs van Giffen

Altijd worden we direct geholpen met problemen aan het gebit. Matthijs was met de kinderen ook een top tandarts en nu weer met de kleinkinderen.

Vlotte afhandeling van mijn klacht

zie boven

A

A

top

ontvangst vriendelijk en uitleg over de behandeling

Wordt serieus genomen en goed geadviseerd

Nemen de tijd voor je, denken met je mee Adviseren je goed en nemen je klachten serieus.

Prettig met duidelijke uitleg

NVT

Goede ervaring.

Goede ervaring. Vriendelijk.

Goede behandeling bij de mondhygiëniste

Diverse uitleg gegeven Deed goed haar werk

Goed geholpen maar erg lang wachten

De behandeling door dr. V.d Maat was weer prima. Heel aardig en duidelijke uitleg.maar, ik had een afspraak om half 5, heb 3 kwartier zitten wachten. Na de foto nog eens 20 minuten. Kortom, het bezoek duurde 1 uur en 3 kwartier. Dat vond ik erg vervelend en veel te lang. Het is geen incident. Meestal moet je langer dan een kwartier wachten, maar deze keer was het wel erg lang. Dat zou ik er wel bijzeggen als ik jullie aanbeveel bij kennissen

Goede voorlichting, goede uitvoering

Ook een prettig contact. Praktijk straalt ervaring uit en geeft daar door vertrouwen.

Heel vriendelijk en goed geholpen

Was best nerveus ,maar dat was zo verdwenen in de behandelkamer, heel goed alles uitgelegd en uitermate vriendelijk behandelt.

Super klantvriendelijk geholpen!

Ik kwam voor een draadje achter mijn voortanden, die plotseling was geknapt. De medewerker achter de balie heeft mij ondanks een volle wachtkamer en het managen van ICT vraag van extern (telefonisch door het gebouw zoeken naar de collega), toch de mogelijkheid gevonden om mij door een assistent te laten helpen. Super klantvriendelijk en meedenkend. De tandarts assistent gaf mij het gevoel echt tijd voor mij te hebben. Ze was erg deskundig en professioneel in het oplossen van mijn probleem door het draadje weer keurig vast te maken. Erg plezierig in haar communicatie. Professionals in hun eigen vakgebied en die weten samen te werken met oog voor de patiënt. Bart Polder heeft de juiste mensen op de juiste plek en mag heel tevreden zijn met zulke goede medewerkers in dienst.

Geweldige praktijk

Kreeg zeer snel een afspraak, prima geholpen

Veel begrip voor het feit dat mijn dementerende moeder snel gezien moest morden aangezien de zorg aangegeven had dat er een kies was uitgevallen en ze heel veel pijn had. Was niet goed te verifiëren door haar situatie en viel achteraf erg mee maar de tandarts was gelukkig bereid haar de volgende dag meteen even te zien wat heel erg fijn was. Tevens hele goede telefonische bereikbaarheid. Zeer tevreden!

Pos

Pos

Goed0

ik voel me op mijn gemak

prettig behandeld

net als anders

zelfde, maar op andere locatie

Voor mij 1e keer in deze praktijk. Wel bij eigen tandarts. Kreeg wel een goede indruk van de praktijk en de gang van zaken.

Gewoon goed

Ben al jaren bij praktijk van van giffen Altijd tevreden

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.