Deskundig

Deskundig, patient vriendelijk

Zorgvuldig

De behandeling verloopt heel zorgvuldig

Proffesioneel

Weer fijn. Geoloog

vriendelijk en persoonlijk

Vriendelijke, persoonlijke, alle tijd nemende tandarts. Ook de communicatie tussen assistente/tandarts was erg respectvol naar elkaar.

deskundige

vriendelijk personeel. deskundig

Kennis en neemt de tijd om naar je te luisteren

Klantvriendelijk, kennis.

in ruim veertig jaar nog nooit teleurgesteld

TOP

Goed en vakkundig geholpen

Fijne omgang, goed luisteren, pijnloos en passend geholpen!

goede en snelle behandeling

Jaarlijkse controle op implantaat lijkt overdreven, maar ik ben er blij mee.

behandeling kost veel tijd en is onnodig omslachtig en bureaucraties

zie vorige blok

Alles was prima

Ben goed geholpen door Bart en heb niets gevoelt

Prettig en vakundig gehopen

Ik had mijn bidje meegenomen en ook daar gaf ze aandacht aan en bekeek ze en stelde ze vragen over.

Vakkundig en correct geholpen

Goed behandeld

Vak vrouw

Prima praktijk

Goed!

snelle afspraken, vriendelijk personeel

Zeer prettig en vriendelijk

Ik ervaar het als erg prettig als er uitgelegd wordt wat er gaat gebeuren. Voordat de handeling gedaan wordt

Goed en vriendelijk geholpen

Er altijd ruimte en tijd om vragen te stellen of over eventuele problemen te bespreken. Ook krijg je goed advies voor welke opties er zijn. Dit wordt als prettig ervaren.

goede behandeling in een goede sfeer

zie bovenstaande zin

Snelle zorg.

Na contact met assistent, werd er snel gehandeld.

Alles werd rustig uitgelegd en er werd de tijd voor je genomen.

Voor een second opinion ben ik bij Tandartsenpraktijk Polder geweest.Alles werd rustig uitgelegd,de foto mochten we ook zelf bekijken dat gebeurt niet overal,hier wordt je niet als ‘nummer’ gezien maar als patiënt die zuinig is op zijn tanden en je dan gewoon blij wordt en weer vertrouwen krijgt ín de tandarts van een goéie tandarts

Een prima ervaring.

Na een val van mijn man werden we meteen geholpen, het moest natuurlijk tussen de afspraken die er al stonden, maar dat bleek geen probleem. We waren zeer content met de behandeling.

Geen bijzonderheden

Controle is gedaan. Tips gekregen tav verzorging.

Goede afspraken mee te maken.

X

Open behandeling

Goed contact onderling

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.