helemaal prima

Voel me heel serieus genomen. Heel hartelijk, en vriendelijk. Het geeft vertrouwen!

Wij komen er al jaren voor de gebitsafwijking van mijn zoon. Elke x rijden we van Limburg naar Emmeloord, het is het helemaal waard. We zijn zeer tevreden over het personeel, vriendelijke ,kundig ,attend en zorgzaam.

Fijne tandartsen

Fijne tandartsen en assistentes, nemen altijd de tijd voor je

Ze nam de tijd voor iedereen en toonde veel kennis

Floor is een heel kundige, rustige tandarts. Met een beetje humor, begrip

prima vlot kundig

duidelijke uitleg, laagdrempelig

Vriendelijke en op tijd

Vriendelijke en betrokken personeel Afspraak qwa tijd gaat meestal prima Wij zijn al jaren tevreden over de behandeling

uitstekend

Jullie hebben veel deskundigheid in huis. En elke behandeling is kwalitatief en hoogwaardig, ik voel mij gehoord en jullie zorgen dat mijn gebit in een zo goed mogelijke conditie blijft. Veel aandacht en perfectionisme. Alle reden om het ritje van Harderwijk naar Emmeloord te blijven doen. Dank je wel!

Jammer van het wachten

Behandeling supper

Mevrouw van Dommelen was zeer patiënt gericht en gaf een goed aankoopadvies betreffende een elektrische tandenborstel

vakkundig en zeer vriendelijk

ik ben al 40 jaar klant bij tandarts Polder en ben nooit met angst gekomen. Dat was vroeger bij andere tandartsen wel anders.

De juiste aandacht, vakkundig handelen

Hayal Durmus-Isoski.

Gewoon heel erg goed.

Mijn ervaring is vanaf het begin dat wij bij tandarts Polder kwamen heel fijn geweest. De omgang van personeel naar de klanten was vriendelijk en de behandeling was goed vakbewust, Ook de nazorg voor mijn inplantaten was erg fijn. Kortom gewoon prima. ps Het e-mail adres moet gewijzigd worden in [email protected]

het is goed

mijn ervaring is er goed

Het resultaat telt, maar we zijn nog niet bij de finish

Prima medewerkers bij orthodontie. Wel zou het fijn zijn als er naar je geluisterd wordt als je wat aangeeft in het belang van je kind. Nu komt het over als: ik heb er verstand van, jij niet, dus houd je mond. Iets minder arrogant mag best. Daarnaast: iets minder fabriek en iets menselijker zou geen kwaad kunnen.

Top geholpen

De hele behandeling was zeer aangenaam zover dat mogelijk is natuurlijk...

Duidelijke uitleg

Zeer kundig.

Goede ervaring

Altijd spontaan en altijd een antwoord op je vragen . Vriendelijk en kundig

Word hier altijd zeer deskundig geholpen.

Er word naar me geluisterd, en problemen worden opgelost.

Al sinds mijn tienerjaren bij Tandarts Polder Ook mijn kinderen

Top klasse

Zeer tevreden. Goede begeleiding, rustig en oprecht. Kan alles vragen en krijg altijd antwoord. Polder heeft ontzettend veel kennis en inzicht en werkt relaxt, er ontgaat hem niets en houdt rekening met je. Ook de assistenten zijn zeer ervaren en gedreven. En stellen je gerust. Als je het advies volgt met dat wat je mee krijgt komt alles goed.

Top geholpen en behandeld

Meer dan tevreden en alle complimenten

Vakkundige mensen, zeer tevreden

zeer kundige behandeling

Kwam voor informatief gesprek/behandeling. Zeer duidelijke uitleg over situatie.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.