Snel en deskundig

Ik was snel aan de beurt en werd deskundig geholpen.

Goed geholpen

Vanaf aanmeldbalie tot behandeling top

Goede tandarts zorg maar lang wachten

De tandarts zorg is goed, het is hygiënisch en de assistenten zijn aardig. Het is wel ieder consult lang wachten alvorens we aan de beurt zijn bij de orthodontist. Als we dan eenmaal in de stoel liggen is het weer lang wachten voordat alle facetten geweest zijn. Dit is erg jammer.

Een goede ervaring

De tandarts haalde mij op in de hal en begeleide mij naar de behandel kamer en bood me een de stoel aan. Ze vroeg hoe 't er mee ging, was op de hoogte van mijn situatie. Vertelde wat ze ging doen een klein plekje aan de rand van de kies vroeg om behandeling ze vroeg of ik 'n verdoving wilde, en maakte mijn kies klaar om te vullen. Intussen gaf ze een collega opdracht om een vulling klaar te maken buiten de kamer. Toen zij terug kwam werd de kies gevuld en met een orange betje gedroogd en glad gemaakt. Het voelde goed aan. En na een nieuwe afspraak in April ging ik weer terug naar huis.

x

x

Naar verwachting zeer goed en vakkundig

zo als al 26 jaar gewoon goed

gewoon heel goed

Een fijne praktijk en goede voorlichting.

Prima praktijk. Goede specialisten en prettig personeel.

Zeer vriendelijk en zorgvuldige behandeling

Wordt altijd zeer vriendelijk behandeld en de behandelingen worden zorgvuldig en vakbekwaam uitgevoerd. Top praktijk!

goed verzorgd door fijne medewerkers

leuke sfeer high tec apparatuur aanrader

Vriendelijk.

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen, je wordt gegroet en met je gesproken het is niet dat je constant in stilte zit. Ook leggen ze uit wat ze aan het doen zijn en gaan doen.

Goed schoon gemaakt ,weet waar ik aan toe ben ,om te doen wat nodig is

Ben goed geholpen voor controle

I did not have to wait more than 3 minutes before being attended to.

This was my 2nd time here, and on both occasions, I was treated quickly and in a professional manner.

Goed vlot geholpen

Gaat prima zo

Hele prettige sfeer, alles was duidelijk.

We moesten wel lang wachten, maar dit werd meteen goed gemaakt toen we opgehaald werden. Vriendelijk personeel met duidelijke informatie.

Je wordt kundig geholpen. Alles wordt goed uitgelegd en de bejegening is perfect.

Zie boven

Goede tijd an aandacht

Goede uitleg over de behandeling Tijd om vragen te stellen

Deskundig

Deskundig en vriendelijk

Zeer vakkundig

Tandarts is bij de woning langs geweest en dit geeft veel rust voor onze cliënten daarnaast kan ze zich heel goed verplaatsen in de cliënt wat het maakt dat ze goed onderzocht kunnen worden zover dat mogelijk is. Daarnaast geeft ze praktische adviezen waar we wat aan hebben. Zeer betrokken iemand, heel fijn. Bert Haarsma

Klantvriendelijk

Wachten duurt soms lang maar als ze met de behandeling bezig zijn nemen ze hier wel rustig de tijd voor

Voor een tandartsbezoek heel prettig

Heel professionele tandarts. Kundig. Heel prettig geholpen. Duidelijk.

gewoon goed

prettige ontvangst en vriendelijke medewerkers.

Deskundige en vriendelijke

Friendly and she explained the procedures clearly.

goede begeleiding en behandeling

jskcfkf

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.