Prettig

Prettig en vriendelijk

Geholpen door Charlotte Polder, ze neemt de tijd en legt goed uit wat ze gaat doen. Ook nog een goed gesprek met Charlotte gehad, dank daar voor!

Volledig en begrijpelijk geïnformeerd

Ik vertrok met volle vertrouwen dat het met hulp van deze praktijk helemaal goed gaat komen.

Prima tandarts!!!!

Vriendelijke mensen , nemen de tijd voor je, werken mooi op tijd

Ivm mijn angst, gaat het te snel

Tandarts is zorgzaam. Alleen ivm mijn angst voor het achterover zitten en langdurig mijn mond moeten open houden, gaat het mij allemaal veel te snel. Ik heb steeds geen tijd om me rustig voor te bereiden op een volgende handeling en wordt dan angstig en onrustig. Ik weet dat het belangrijk is wat betreft de controle , maar ik zie er steeds meer tegenop.

al jaren de zelfde tandarts goede kwaliteit

Verrekening met ziekenfonds prima geregeld

Goed en vriendelijk behandelt.

Ik ben prima behandeld. De tandarts was vriendelijk ( evenals de assistente) en de behandeling begon mooi op de afgesproken tijd.

Is prima gegaan bij karin

Een goede behandeling gehad

Altijd goed

Word altijd goed geholpen, en krijg indien nodig advies

Controlle prima

Prima ervaring alleen wel jammer dat ik pas 15/20 minuten later dan afspraak aan de beurt was En ik vind het toch raar dat er zonder overleg direct foto’s worden gemaakt. Snap dat het af en toe nodig is maar ik vind dat het overlegd hoort te worden tenslotte ben ik degene die betaald

heel fijn!

Duidelijke uitleg en vriendelijke vrolijke benadering.

Uitstekend.

Heel goed en vlot

goede ervaring en behandeling

een goede ervaring en behandeling

Dat ik goed geholpen bent.

Geen antwoord

Tevreden over de behandeling

Er zijn 2 implantaten geplaatst met veel zorg en tijdens de behandeling was er een ontspannen sfeer , er werd regelmatig gevraagd of het pijn deed en uitgelegd wat er ging gebeuren , wat geruststellend werkte .

Duidelijk

Behandeling moet nog komen

Prettige ontvangst, uitgebreid advies gekregen

Nadat ik even moest wachten, volgde een prettige ontvangst met uitleg van wat de arts op de doorgestuurde foto had geconstateerd. Een nieuwe foto werd gemaakt waarop meer details zichtbaar waren. Er volgde een duidelijke diagnose met mogelijkheden en beperkingen van een kanaalbehandeling. Met het heldere advies kon ik de beslissing nemen voor behandeling.

Op tijd, deskundig en klantvriendelijk

Het is prima sfeer waarin je -na aanmelding digitaal- op tijd opgeroepen word. De behandeling was deskundig waarin je je vragen als patient goed kwijt kan.

Super prof en aardig team.

Heb weer een vast gebit ipv een plaatje. Zo mooi en goed hier weer een knappe kerel geworden met een mooie smile. Thanks meneer polder in de polder.

Meer dan uitmuntend

Professionele assistenten, Polder kijkt altijd of er mogelijkheden zijn, in elke situatie. Fijne mensen

Vertrouwen in de persoon

Perfect geholpen

prima tandarts

Nienke Hut is een prima en kundig tandarts.

Al 40 jaar lang bij polder dat zegt genoeg

Kom al 40 jaar bij Polder word altijd goed en snel geholpen gewoon erg goed Zeer tevreden

Vlot, vriendelijk en vakkundig.

Het plaatsen van het implantaat verliep vlotter dan ik had verwacht. De begeleiding tijdens de ingreep was prima en professioneel. De vervolgstappen in de behandeling alsmede de instructies voor nazorg waren helder en duidelijk.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.