Zeer tevreden over behandeling

Ik ben tevreden over de behandeling

Mijn ervaring is uitstekend.

Het was een eerste gesprek/beoordeling i.v.m. verwijderen kiesrestanten en i.v.m. implantaat. Dat verliep professioneel, prettig, toelichtend, vertrouwenwekkend, kundig.

Deskundige tandarts

Bij mij zijn 2 kronen en onderliggende kiezen verwijderd, alles werd stap voor stap uitgelegd, en het is goed gegaan

Fijne tandarts

Vriendelijke mensen

Duidelijke uitleg over de behandeling.

Lange wachten in de wachtkamer

Prima Tandarts van Giffen, maar altijd dat lange wachten. Afgelopen keer 3 kwartier moeten wachten tot ik aan de beurt ben.

goede mondzorg

Hele lieve en deskundige mensen die de tijd voor je nemen.

Vriendelijk, meedenkend & professioneel

Fijn ontvangst, meedenkend, vriendelijk, iemand die niet graag bij de tandarts komt voelde ik me meteen op me gemak

Net als in het verleden, PRIMA.

Zoals in het verleden, directe, duidelijke informatie over de toestand van het gebit en de te nemen maatregelen.

Prima advies

Prima advies van tandarts Nymfe wat betreft het bleken van mijn tanden

Heel fijn.

Ik ben onder behandeling van Floor Vosmeijer. Zij is een topper op het gebied van het aanmeten van kunstgebitten. Zo heb ik het nog niet meegemaakt. Jullie mogen trots zijn dat ze in jullie team zit!

zeer tevreden

Fijne tandarts, lange wachttijd

We hebben bijna een uur moeten wachten tot we werden geholpen

Vakmanschap

Ben bij tandarts Polder voor mijn Invisalign beugel. Geweldig systeem! En goede behandeling en controle van tandarts.

afspraak (keurig op tijd supper)

Fijn bezoek ! goed geholpen !!!! supper tevreden !

Liefdevol

Helemaal prima

Heel fijn mijn kies is weer gemaakt

top

juiste info en plan

Goed luisteren, direct reageren (behandeling) goed overleg

Altijd fijn geholpen

Ze zeggen altijd wat ze doen, wat ik erg fijn vind

Goed geholpen

Goed geholpen, goede adviezen, en vriendelijk. enige kritiek punt was het lange wachten in de wachtkamer ( bijna 30 min)

Goede tandarts.

Ja goed ze luisteren teminste naar je

Tot nu goed heb mijn gebit nog niet gezien . Maar dat zal zeker ook goed zijn Mensen zijn heel vriendelijk En luisteren naar je . Dat vind ik heel belangrijk

Mijn ervaring is goed ,maar jullie zijn per telefoon slecht bereikbaar dat zou beter kunnen

Je wordt goed geholpen, mensen zijn vriendelijk.

Prettig

Ik ben al jaren patiënt bij Karin van Giffen. Altijd vriendelijk en zorgvuldig . Erg blij met een tandarts zoals Karin van Giffen.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.