De beste tandarts die je maar kan wensen

Bij Matthijs van Giffen zou je bijna zeggen dat je voor je plezier langs gaat. Wat een fijne tandarts die zich ook echt inleeft in zijn patiënten. Het is heel jammer dat zo een goede tandarts kiest om met pensioen te gaan. Ik wens hem al het goede met zijn pensioen en hoop dat ik hem nog eens tegenkom in Emmeloord. Matthijs dank voor het feit dat meer dan 30 jaar je patiënt mocht zijn.

Gewoon goed

Gewoon goed

Ervaring van de tandarts is een pre

Tandarts van giffen is een goede tandartsen hoop dat volgend jaar de zelfde ervaring op zijn plaats wordt gezet.

goede uitleg van de situatie

Goed ingeschat

Ik was bij jullie voor onze zoon, ze wisten precies op een manier zoals een puber denkt uitleg en advies te geven. Zonder dat het belerend was.

Prettig en met respect

Ik werd op de afspraaktijd geholpen. De sfeer is prettig en de uitleg wat er waarom gedaan wordt is voor mij heel prettig

goed geholpen en vriendelijk personeel

korte wachttijd

Het is nog steeds wennen dat onze tandarts Giffen er bij tandartspraktijk Polder is ingegaan. Het voelt als minder persoonlijk. Het is daarom fijn dat we nog steeds bij Karin een afspraak kunnen maken.

Kundig en vriendelijk

Heldere uitleg, kundige behandeling en vriendelijke sfeer

zorgvuldig

rustig, zorgvuldig en bekwaam

Prima behandeld , "angst voor tandarts " ligt aan mij

Zie al jaren op tegen bezoek tandarts maar dat ligt absoluut niet aan Mevr.van Giffen en team Behandeling prima vrrlopen en zorg voor ons gebit is oke

Deskundig en klantvriendelijk

Tevreden over mijn implantaten en op evt. vragen daarover krijg ik een duidelijk voor mij begrijpbaar antwoord

goed werk!

dat wat afgesproken was wordt goed opgepakt en in een prettige persoonlijke sfeer

fijn dat mijn probleem op de dag van bellen is behandeld.

Dik probleem met een ontsteking. In goed overleg de dingen gedaan wat nodig was. Er komt een vervolg, afspraak is gemaakt en hoewel niet leuk vertrouwen dat het goed komt.

vriendelijk

Klasse. Veel aandacht voor je

Deskundig, goede service en vriendelijk, is mijn ervaring.

Ondanks uitgebreide uitleg vooraf gaf onbekendheid met wat ik kon verwachten van de behandeling mij toch wel enige stress maar de dames hebben me volledig kunnen geruststellen; naar volle tevredenheid! Joke Bruin.

Altijd zeer prettig geholpen

Grondig en sympathiek

N.V.T.

De behandeling was correct en professioneel hetgeen geeft vertrouwen voor de verdere behandeling

Met vertrouwen en professioneel

Perfect!

Zoals ik al aangaf: perfect!

Alles super

Alles is uitstekend . Duidelijk uitleg wat ze precies gaan doen

Professioneel, maar matige communicatie.

Zeer goede praktijk, deskundige mensen en snelle opvolging. Echter ondanks telefonisch aangeven geen kosten door te belasten, alsnog doen en het niet herkennen van eigen it fouten. Daarnaast binnen de regels, maar houdt geen rekening waar vroeger mensen tot 1,5 uur later op afspraak mochten komen.

Erg vriendelijke en behulpzame benadering

Ik ben in 2 weken tijd 2 x in de praktijk geweest. Bij Nynke Geertsema en bij Violet. Beide dames vindt ik prettig in de omgang, vriendelijk en meelevend , Duidelijke uitleg en naar mijn idee ook kundig. Heel fijn!

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.