Goed geholpen

Goed geholpen zoals iedere jaarcontrole.

Geweldig geholpen

Met vakmanschap en goede uitleg een implantaat in mijn onderkaak gekregen. Pijnloos en in no time

Deskundig en prettige communicatie

Deskundig en prettige communicatie van Nynke van der Maat-Geertsma

Goed gevoel !

Vriendelijk ontvangen Uitleg over de behandelingen Met goed gevoel in de stoel gelegen Afspraak over 6 mnd staat weer

ik vind dat ik goed verzorgd word.

ik vind dat ik goed verzorgd word.

Ik werd zeer prettig geholpen

Floor is betrokken, ondanks lastige problemen met gebit, blijft ze kalm en doortastend.

Fijne persoonlijke begeleiding

Er wordt goed meegedacht en meerdere expertise onder 1 dak

Was goed

Prima geholpen

Vriendelijk ontvangen door tandarts van Giffen en zoals altijd weer tevreden naar huis.

De behandeling was goed.

Goede behandeling, vriendelijk personeel, er wordt goed geluisterd naar je en Karin van Giffen is een fijne vriendelijke tandarts [martijn ook]

Zeer tevreden en goed geholpen.

Tevreden hoe de behandeling is gegaan en geen wachttijden. Goede uitleg tijdens de behandeling

Geduldig !

Ze hebben altijd geduld voor mijn zoon met autisme en proberen zo veel mogelijk rekening met hem te houden zo fijn , ook is er genoeg tijd voor mijn dochter die het toch altijd een beetje spannend vind !

Top ervaring, onze tandarts is op vakantie en hadden nu een tandarts van polder maar wil daar blijven

Goed. Gezellig.

Fijne tandarts

Heel goed!

Heel fijn en prettig

Prima behandeling

weinig wachttijd voor de afgesproken controle, goede behandeling en duidelijk wat er moet gebeuren.

Ik heb alleen ervaring met Mathijs v. Giften. Fijne tandarts.

Efficiënt, maar ook zeer betrokken en op gemak stellendam.

Top tandarts

Zal Matthijs gaan missen.

Behandeling precies op tijd volgens afspraak, prettige sfeer in behandelkamer en goede tandarts.

Zoals de afgelopen 33 jaar plezierige afspraak met Matthijs. Het is jammer dat hij aan het einde van het jaar met pensioen gaat, maar wel verdiend.

Goede communicatie en vakmanschap. Lijkt up to date.

Vulling vervangen viel mij alles mee!

Een oude vulling vervangen voor een nieuwe witte vulling, viel mij alles mee. Zelfs een verdoving plaatsen voel je maar amper. Karin moest flink aan het werk maar het was eigenlijk zo voor mekaar, blij mee. En Karin blijft heel rustig, praat gezellig wat met de assistente, dat leidt mij mooi wat af, goede ervaring dus!

Professionele hulp

Goed hoor. Geen klachten

Heb goede ervaring met de implantologie.

Heb in de loop der jaren nu al 10 implantaten en dat is altijd goed verlopen.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.