alles prima en vlot geregeld

nvt

Niet fantastisch

Vele afspraken na de behandelde periode. Het lijkt erop dat je kind aan het lijntje gehouden wordt en dat wanneer je als ouder meegaat er ineens van alles uit te leggen is en kan het allemaal sneller geregeld worden. Vele extra controles en extra beugels ofwel nachtbeugel wat tegenwoordig nodig lijkt te zijn ivm de nog groeiende tanden, kiezen en kaak. Het lijkt en oogt naar een verdienmodel dat het geworden is en zo in elkaar geknutseld is, dat het tandheelkunde potje bij je verzekeraar op tijd leeg is om nog zoveel mogelijk bij de patient weg te halen dmv extra's aan behandelingen, controles en (nacht)beugels.

Keurige uitleg duidelijk.

Zeer goed en kundig geholpen

Super slecht

Heb 30 min moeten wachten Zonder verdoving of iets Tandsteen weghalen met een boortje Pijn hand opgestoken word niet geluisterd Huilend naar huis gegaan

goed geholpen door assistent en meneer zelf

heel prettig

Na jaren onprettige ervaringen met tandartsen was dit een verademing

Deze nieuwe aanwinst in het team had ik jaren geleden moeten hebben, hij heeft met grote zorg mijn kiezen getrokken en ik kijk al uit naar de volgende afspraak waarbij ook mijn voortanden er uit moeten zodat mijn kunstgebit er in kan. Het was ook heel fijn dat we allebei hetzelfde gevoel voor humor hadden zodat we heel wat afgelachen hebben.

Heel plezierig

Hele prettige behandeling, goede uitleg en heel zorgvuldig!

Ben goed geholpen goede uitleg kon met mijn vragen terecht was niks geen probleem Gelijk enthousiast

Betrokken medewerkers, uiterst kundige tandartsen.

Hoewel ik bijna een uur heb moeten wachten ivm een calamiteit, ben ik toch uiterst tevreden. De keerzijde is nl dat jullie kwaliteit leveren en mij het vertrouwen geven, dat indien een calamiteit bij mijn behandeling ontstaat, ik ook in goede handen ben. Daarnaast word ik steevast goed geïnformeerd door de behandelend tandarts over de (on)mogelijkheden van mogelijke toekomstige ingrepen. Chapeau.

goede behandeling

goed advies en zorg

moest 3 kwartier wachten,liep uit, en ass slecht te spreken

ik was optijd. maar moest 3 kwartier wachten. dit omdat jullie uitliepen. mss ivv een belletje naar mij. mijn tijd is ook geld. vervolgens was ass slecht te spreken omdat ik vroeg of gaatje.beschadiging kies, gevuld kon worden. daarop was zij niet vriendelijk. en moet nu lang wachten en dus terug komen om dit te laten repareren.

Ik ben zeer tevreden.

Al vele jaren kom ik bij tandartspraktijk Polder. Ik ben er zeer tevreden over. Heel vriendelijke mensen, goede uitleg en een prettige sfeer.

Prima geholpen, vriendelijke mensen!

Deskundig en vriendelijk personeel. Denken mee op de lange termijn en nemen je serieus als patient.

Vakkundig geholpen

Zeer vakkundig geholpen, maar wel een lang traject

goed alleen weer lang wachten op een beurt

goede behandeling

Mijn laatste afspraak was een alleen een controle afspraak.Al mijn vragen werden tijdens deze afspraak netjes beantwoord. Ik waardeer altijd de betrokkenheid en vriendelijkheid van tandarts/personel.

Gewoon goed!

Leuk team!

Voor een spoed behandeling werd er snel geacteerd.

De spoedbehandeling (wortelkanaal behandeling) werd uitgebreid behandeld, duur ruim 2 uur totaal. Er is aangegeven dat de pijn eventueel wel 2 á 3 dagen aan kon houden. Dit klopt helemaal, Op donderdag morgen behandeld en vrijdagavond al de eerste paracetamol geslikt. Op zaterdag overgegaan op ibuprofen en vandaag zondag nog aan de ibuprofen. Hoop dat het vandaag beter gaat worden.

Alleen diagnose stellen

Er is alleen een diagnose gesteld en nu moet ik over 3 weken weer terugkomen terwijl Mathijs dit altijd gewoon direct deed

Geweldig, uitermate empathisch.

Geweldig, uitermate empathisch.

Altijd even vriendelijk. Maar de muziek mag wat zachter.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.