Vriendelijk en kundig

Vriendelijk en kundig

Chaos in de wachtkamer

Afspraak om 14.00 uur bij de mondhygieniste, om 14.35 uur bij de tandarts voor periodieke controle. Mondhygieniste was tijdig beschikbaar. Na behandeling (gereed om ong. 14.25 uur) zou ik even moeten wachten in de wachtkamer voordat de tandarts me weer binnen zou roepen. Was pas om 15.00 uur aan de beurt bij de tandarts. Tijdens mijn wachttijd in de wachtkamer liep die helemaal vol met patiënten die blijkbaar ook een afspraak hadden, terwijl er ogenschijnlijk verder weinig activiteiten in de behandelkamers waren (wat natuurlijk niet zo was). Wel een ongekende situatie voor een doorgaans zo perfect georganiseerde praktijk.

Gewoon goed

Gewoon netjes goed geholpen

Prettig

Zit sinds kort bij deze praktijk. Ik heb een goed gebit en mag 1x per jaar op controle komen. Dat was bij vorige praktijk niet. Daar zat ik ook maar 10 tellen in de stoel, vond dat eigenlijk niet nodig. Dus ben blij met jullie.

erg positief

Erg cliënt vriendelijk, erg behulpzaam en goede persoonlijke begeleiding en zorg. Geruststellend en persoonlijk!

rustig en op je gemak stellen en uitleggen wat ze doet of gaat doen

zie boven

Werd goed geholpen,alleen te druk lang wachten

vriendelijk en niet gehaast

Snelle en vakkundige behandeling.

Snelle en vakkundige behandeling.

redelijk

omdat ik bang was

Super vriendelijk behandeld door F. Bedirganova.

Ik werd zeer vriendelijk bejegend en ben vakkundig geholpen.

Vriendelijke behandelaar

behandeling is vakkundig, en uitleg is duiddelijk.

tandheelkundige zorg is vakkundig uitgevoerd en eventuele vragen worden duidelijk beantwoord cq uitgelegd.

Heel tevreden

Kort maar goed geholpen

Mijn ervaring bij de tandarts was deze keer erg kort omdat alles goed was.

Ik weet niet of er een betere tandartsenpraktijk is in de Reeshof.

Hier wordt je met zorg behandeld. ze zijn vriendelijk en bekwaam.

prima zorg, vlotte logistiek

Nieuwe locatie, makkelijk bereikbaar en parkeren. Vriendelijke ontvangst met wachttijd indicatie. Vlotte en zorgvuldige benadering voor bezoek met goede uitleg en zorgplan.

Snel geholpen

Professionele en vriendelijke hulp.

Kon dezelfde dag geholpen worden

Telefoon wordt met zorg aangenomen en gehoord en nadien bij tandarts eerlijk advies en behandeling

Echt goed

Van A tot Z goed geregeld

Goede tandarts praktijk!

Onze ervaringen zijn goed! Wat de tandheelkundige en assistenten betreft. En fijne ontvangst vind het alleen jammer dat als je een afspraak gemist hebt…(nog wel gebeld overigens) omdat ik me vergist had in tijd.Dat je dan meteen een rekening krijgt van €50,- Een vergissing is menselijk, geef een ieder een 2e kans. Als dit meer voor komt in 1 jaar dan zeg ik ja! Je mag die factuur sturen. en ik begrijp het allemaal? Administratie kosten ed. Personeel dat stil staat..maar dat half uurtje dat ik in die stoel lig is makkelijk op te vangen. En wij als klant moeten ook vaak genoeg wachten voor we aan de beurt zijn. Dus het is geven en nemen. ik heb zelf ook met klanten te maken…en het ligt ook aan de reden van afmelden of niet komen opdagen. ik heb die €50,- nog niet betaald. ik wacht nog even op misschien een positieve reactie van jullie. Mvg

Goed geholpen

Netjes te woord gestaan

Geweldig geholpen

Vriendelijke mensen en een hartelijke tandarts Ga zo door

Hartelijk ontvangst

Tandarts en assistent zijn super fijn, met mijn angst voor de tandarts is het fijn hoe ze daarmee omgaan. Ik krijg alle tijd om het zo aangenaam mogelijk te hebben. Juist daarom gaat het snel!

Uitstekende controle

Zie bovenstaande tekst

Goede uitleg, fijn om te komen , vindt ik belangrijk!!

Goede uitleg, fijn om te komen , vindt ik belangrijk!! Zeer belangrijk voor mensen die wat ouder worden! hebben namelijk andere ervaringen.

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden