Prettig en aardig

Goed prettig geholpen

Goed gegaan

Een andere tandarts dan mevrouw Tromp maar hij had mij prima geholpen. Een aardige man

goed personeel en vakkundig!

De lokatie is niet geweldig..mis de praktijk aan de Hoflaan! Ruimte te donker en niet sfeervol..

Goede tandartsen praktijk

Vriendelijk personeel ,de afspraak keurig op tijd zoals gepland

Goede praktijk! Goede tandartsen!

Verstand van zaken, goede service. Klantvriendelijkheid is hoog

Fijne tandarts

Oke

Goed geholpen

Begripvolle tandarts

Vlotte hulp

Super vriendelijk personeel

Persoonlijk, betrokken en professioneel

Prima bezoek, moest alleen wat langer wachter ivm uitloop

Na het afbreken van mijn kies is er gekeken om zo snel mogelijk een afspraak in te plannen en kon de volgende dag al terecht TOP !!

Geen wachttijd

Twee afspraken achter elkaar: half uurtje mondhygiënist en meteen door naar de controle van de tandarts.

Nvt

Nvt

Goed behandeld

Vind dat hun het goed doen

Toppie

Dit veld is verplicht niet dus

prima.

Tand arts bevalt goed erg vriendelijk en behandelingen worden goed gedaan

Fantastisch

Comfortabel

Ik vindt hef fijne omgeving en aardige tandarts en assistenten

Heel leuk bezoek

Fijne contact

Fijne contact, behulpzaam

Op tijd en zeer vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam, vakkundig.

Fijne praktijk

Fijn personeel luisterde goed, wachttijden zijn kort. Afspraken zijn goed gepland.

Prima geholpen door een vriendelijk team

Prima geholpen door een vriendelijk en professioneel team

Goed geholpen, lange wachttijd, duur

Na 2/3 weken te moeten wachten voor behandeling ben ik goed en vakkundig geholpen. De rekening viel daar in tegen erg tegen. Dat ik €23 moet betalen omdat het geen periodieke controle was, daar schrok ik van.

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden