Heel goed

Altijd zeer vriendelijk

Plezierige ervaring

Altijd zeer vriendelijk

Plezierige ervaring

Elk onderdeel van de behandeling wordt duidelijk uitgelegd.

Hygiënisch, vriendelijk en goed.

Elk onderdeel van de behandeling wordt duidelijk uitgelegd.

Hygiënisch, vriendelijk en goed.

Snelle behandeling

Zijn bij Marjolijn geweest met een snelle behandeling en zeer vriendelijk

Snelle behandeling

Zijn bij Marjolijn geweest met een snelle behandeling en zeer vriendelijk

Moest een gaatje laten vullen, lang last gehad van mijn kaak. Maar kwam omdat het ging om een gaatje bij mijn kiezen.

Goede en fijne tandarts!!

Klantvriendelijk, deskundig, neemt de tijd, geeft opties met duidelijke uitleg, mening van de patiënt telt mee.

Prettig en vriendelijk

Een vriendelijk en prettige bezoek. De tandarts denkt mee over je behandeling.

Prettig en vriendelijk

Een vriendelijk en prettige bezoek. De tandarts denkt mee over je behandeling.

Goed geholpen.

Goed geholpen,alleen jammer dat niet eerder ontdekt is dat ik grote pockets had naast mijn kroon.

Goed en professioneel geholpen.

Positieve ervaring omtrent de behandeling. Op tijd, vriendelijk en deskundig geholpen.

Matig

Ik heb gebeld dat ik kiespijn had en graag naar die kies wilde laten kijken. Ten zei de receptioniste dat dat niet kon en dat ik gwn een controle in moest plannen. Vervolgens ben ik daar, is er alleen maar naar die kies gekeken. Veetje appart.

We hebben een uur zitten wachten met zijn drieën.

Ons gezin had een half-jaarlijkse controle beurt, waarbij ik zelf meteen een beginnend gaatje wilde laten repareren. Bij mijn vriendin moest voor de 3e keer (!) de kroon worden vastgezet die er weer uit was gevallen. Mijn zoontje moest alleen een tand-controlle. We hadden om 1500u een afspraak en hebben een uur - tot anderhalf uur zitten wachten voordat we eindelijk aan de beurt waren. De kroon van mijn vriendin is vervangen door een composiet vulling omdat ze er toch niet mee overweg konden. Met andere woorden, waarom hebben we hier destijds veel geld voor betaald? Mijn eigen check/reparatie en die van mijn zoontje gingen niet door omdat de tandarts om 1630 naar huis wilde... Mijn zoontje en ik moeten nu (weer) een nieuwe afspraak maken. Ongehoord, wat een slechte service en dramatische ervaring.

helemaal goed!

zeer klantvriendelijk, stellen je op je gemak, geven advies afgestemd op mij, er wordt naar me geluisterd, ze nemen de tijd voor me die ik nodig heb.

Vertrouwd

Ik heb al jaren dezelfde tandarts. Zij weet wat ik nodig heb en handelt daarnaar.

Vertrouwd

Fijne tandarts die ook luistert

Jammer van de wachttijd dat die langer is . Maar we zijn nu eenmaal mensen en geen robots. Fijn geholpen door tandarts linthoud en assistente vragen werden duidelijk beantwoord

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden