De wijze van benadering en behandeling is erg professioneel en vriendelijk!

Goede nette praktijk met deskundige medewerkers

Helaas moet je je voortaan melden bij een zuil. Ik snap dat dit de toekomst is, echter gaat dit wel ten koste van het persoonlijke waar, zeker tandarts Hoflaan, om bekend stond.

Goede service en op tijd

Houden zich goed aan de afgesproken tijd en ook deskundige tandartsen.

Ik ben goed geholpen

Ik ben echt bang van de tandarts maar ik ben fijn geholpen met geduld en vriendelijkheid

Verrast door weer een vrouwelijke tandarts!

Opnieuw een nieuw gezicht , maar ben overtuigd dat eenieder deskundig te werk gaat!

Naar de tandarts gaan is geen straf.

Het is geen straf om hier naar de tandarts te gaan. Altijd vriendelijk en interesse in de patiënt d.m.v. een praatje. Ook tegen de kinderen altijd vriendelijk en de kinderen op hun gemak stellen. Gewoon top.

Goed en professioneel

Voelde vanaf begin professioneel en vertrouwd. Vriendelijke en goede behandeling.

Netjes en vakkundig

Bieden een luisterend oor. Leggen alles goed uit. Zijn netjes, vakkundig en brengen rust bij de cliënt.

Positief

Goede ontvangst, goede zorg.

goed geholpen

Fijn

Zowel de assistenten als de tandarts zijn erg vriendelijk.

Altijd goed!

Goed geholpen. Dochters moesten beide een reiniging, is gelijk gedaan. Super service!

Ik kon snel terecht en werd goed geholpen

Ik heb begin van de week gebeld voor een controle afspraak en tanden schoonmaken mede om een zeer gevoelige kies. Er werd meegedacht zodat ik zo snel mogelijk kon komen: voor tanden schoonmaken dezelfde week en voor de tandarts een week later, maar niet bij de eigen tandarts (want dat zou langer duren). Voor het schoonmaken van de tanden werd mee gedacht voor mijn gevoelige kies en wat is er mogelijk zelf aan kan doen.

Prettig

de mondhygiënist Anouk

Anouk de mondhygiënist is super goed en professioneel. ( ik weet haar achternaam niet).

Prettige ervaring

In de praktijk "oude stijl " hebben we wel wat teleurstellingen te verwerken gehad. De eerste kennismaking met de "nieuwe stijl" bracht weer een kleine glimlach op ons gezicht. Professioneel met aandacht voor "de menselijke kant". De eerste contacten met de receptie waren gewoon fijn te noemen. Wij kunnen geen opinie geven over alle tandartsen en andere medewerkers want we kennen die gewoon niet. De eerste kennismaking met tandarts Lindhout was positief. Professioneel, communicatief en bereid om zaken duidelijk uit te leggen.

Kundig, vriendelijk en klantgericht

Ze nemen de tijd voor je en behandelingen verlopen altijd vriendelijk en in goed overleg. Bij de laatste halfjaarlijkse controle bleek een vulling los te zitten. Deze kon meteen vervangen worden zonder een nieuwe afspraak te hoeven maken.

Goede en vriendelijke behandeling

Heel goed.

11je

Een zeer lieve tandartst die echt met je meedenkt en oplossing aandraagd waar je wat aan hebt. Als ook haar medewerkers die dezelfde doelstelling en uitstraling hebben. Bij haar en haar medewerkers ben je niet alleen een inkomsten bron, maar een patiënt en bovenal een mens. Je gaat hier met een gerust hart heen.

Deskundig en vriendelijk

Ik had al een week een zurende kies , ik kon gelukkig snel komen

Ik heb veel minder last van de kies ,

Moest een 1/2 wachten na mijn afspraak tijd

Ik was niet op de hoogte van de aanmeld zuil. Vond het jammer dat ik een half uur moest wachten aangezien ik ook een druk bestaan heb.

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden