Het was een goede behandeling

Zoals gewoonlijk ervaar is professionaliteit in uw praktijk

Een goed opelkaar afgestemd en efficiënt werkend team.

De drie medewerksters waar ik mee te maken had kwamen voor mij over als vriendelijke, toegewijde en deskundige personen. Zowel de tandarts als de assistente in de behandelkamer legden me heel aanschouwelijk aan de hand van zojuist gemaakte foto's uit wat ze zagen en waarop de tandarts een verdere behandeling adviseerde.

Er wordt de tijd voor je genomen.

Vriendelijke medewerkers. Er wordt goed naar je geluisterd. Er wordt goede uitleg gegeven en ze laten de gemaakte foto's zien, zodat je zelf kan zien wat de stand van zaken is.

Geweldig!

Bij de mondhygiënist geweest en mvr van den Broek weet met alle zorg en aandacht haar werk te doen. Wat een topper!

Vriendelijke assistente en nieuwe tandarts.

Heel netjes behandeld.

Kwam op verkeerde datum binnen en toch heel goed behandeld.

Fijn geholpen en mooie schone tanden

Zeer keurig!

Reiniging door de tandartsassistent is zeer goed verlopen. Ze geeft duidelijk aan wat ze doet en waarom. Ook worden er vele adviezen gedeeld. Een tip: bij het plaatsnemen in de stoel is het handig als de arm opzij wordt geschoven. Nu moest ik me er tussen wringen om te gaan liggen.

Gewoon uitstekend

Vriendelijk en efficiënt

Goede, vrijwel pijnloze behandeling

Zorgvuldige behandeling door aardige jonge vrouw

Ik ben maar een keer geweest het te vroeg om wat over te zeggen

Het is en Beetje te vroeg om te beoordelen, ik ben maar een keer geweest bij jullie En over persoon die mijn voor eerste keer heeft behandeld ik weet de naam niet meer, Gr hayat

Prima.

Was controle snel en in mijn ogen goed behandeld.

prima geholpen.

Vriendelijke tandarts en -assistente. Snel en goed een afgebroken kies hersteld.

Heel goed

Heel goed

Aangenaam

Men neemt de tijd voor je. Prettig contact goede sfeer.

Good

Good

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Altijd netjes behandeld en super netjes

Geen opmerkingen

Snel en fijn geholpen.

Zeer hardhandige behandeling

Altijd erg tevreden over mijn mondhygiëniste afspraak. Deze keer had ik een andere dame, die naar mijn idee erg hard handig en wild te werk ging. Heb dit niet als prettig ervaren.

Ik ben tevreden.

Er was een klein knelpunt, maar dit is snel opgelost. Het lijkt mij effectief als de tandarts en de patiënt bij problemen tijdens de behandeling een duidelijk gesprek hebben om misverstanden te voorkomen.

Keurig op tijd en vakkundig

Keurig oo tijd en voorzover ik dit ervaar ben ik vakkundig en correct geholpen

Zeer hoed

Snel en vakkundig behandeld door de tandarts en zijn assistent.

Top behandeling

Meneer Younan was heel vriendelijk en deskundig, hij heeft mijn probleem goed opgelost.

Altijd prettig geholpen

Wordt altijd prettig en vriendelijk behandeld

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden