Complete mondreiniging

De mondhygiëniste heeft wederom een goede zorgvuldige mondreiniging uitgevoerd

Heel goed

Ben goed behandeld en vriendelijk

altijd vriendelijk en behulpzaam en stelt je op je gemak.

Jammer dat Anita niet meer samenwerkt op dezelfde dagen als Marjolein, mijn tandarts. Nu kan ik geen gecombineerde afspraak meer maken. Dat is voor mij erg vervelend want ik wil bij beiden niet weg. Ze zijn voor mij beiden zo vertrouwd. Het is voor mij toch ruim 20 minuten rijden met de scootmobiel en dat voor even op en neer voor de controle bij de tandarts is een aanslag op mijn rug.

Optijd , duidelijk

Optijd binnen geroepen, tijd genomen voor controle en advies. Duidelijk. Vriendelijk.

Professioneel en gezellig

Ik werd goed geholpen.

Super fijne vriendelijk personeel

Wij komen altijd met de hele familie. Top service en vriendelijk.

Prima !!

Vriendelijke behandelaars en duidelijke uitleg over de behandeling

Positief, goed contact van mondhygiëniste met mij. Open, duidelijk en voorspellend. Helemaal prima Het aanmeldsysteem vind ik waardeloos. Veel beter face to face contact met baliemedewerkers

vriendelijk en deskundig

zeer goed ingelicht en vriendelijk benaderd.

Gewoon goed

Goed ontvangen, vriendelijk, service perfect

Prima praktijk.

Kom hier al jaren. Ze zijn professioneel en vriendelijk.

Wij worden altijd heel vrienselijk geholpen. Er is tijd voor een praatje. Er wordt duidelijk vertelt wat er gedaan wordt aan het gebit of overlegd wat er beter kan of moet gebeuren

Zorgzaam en klantvriendelijke behandeling

Zorgzaam en klantvriendelijke behandeling

zeer goed

perfect geholpen,en goed advies

Fijne, kundige tandartspraktijk met persoonlijke aandacht

Fijne, kundige tandartspraktijk met persoonlijke aandacht. Snel een afspraak kunnen maken en op tijd geholpen.

Tandarts Vandenbulcke

Zo’n fijn mens! Ik ga niet meer ‘bang’ naar de tandarts door haar

Jullie zijn moeilijk bereikbaar per telefoon.

Ben goed geholpen. Vriendelijke tandarts en tandartsassistente/ receptioniste

Fijne praktijk

Ik ben zeer tevreden ! Ga zo door.

Cxxxxx

Xxxxcc

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen, maar ik moest wel 20 minuten wachten. Dat vind ik wat minder.

Tandarts en assistente zijn erg vriendelijk

Goed behandeld.

Geen opmerkingen

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden