In twee woorden: gewoon goed!

Gewoon goed

Een fijne locatie

Je wordt er deskundig geholpen maar het verloop van tandartsen is groot. Zo ben je eraan gewend en is er weer een nieuwe tandarts.

Fijne mensen die je goed helpen .

Profesjonalne en vrendelijk

Zeer goed en netjes geholpen. Mijn mondhygieniste is heel aardig en vakkundig.

Zeer positief.

Merk wel verschil in de behandeling door de ene of andere mondhygiëniste.

Professionele en vriendelijke tansartspraktijk

Ik ben tevreden over uw tandheelkundige en mondhygiënistische diensten. Goed gekwalificeerd en georganiseerd personeel.

Zoals gewoon.ijk uitstekend

Vriendelijke en kundige tandarts

Op mijn gemak bij deze tandarts, tijd voor een klein praatje. Behandeld wat nodig is.

Fijne praktijk

Erg aardig personeel, je wordt goed behandeld en krijgt goed advies.

Prima.

Tandarts die goed luistert. Ad rem is :). Vriendelijk en volgens mij bekwaam is.

Redelijk

Ik kreeg eerst een assistent en die zei alles is goed en dalijk komt de tandarts zelf. Dus die is geweest en die zei ineens dat er iets afgebroken was maar ik weet niet wat maar we houden het in de gaten. Wel slecht. Ze liet ook niet zien wat er afgebroken was maar ja stel als ik volgende week ineens terug zou moeten komen daardoor mischien wel dan ga ik dus niets betalen. Mvg marielle

Zeer tevereden van de behandeling

Zeer goede tandarts

Top ervaring

Ze is erg aardig, behulpzaam en professionele

Klantvriendelijk en goed !@

Kom al ruim 40 jaar bij deze tandartsen ( ondertussen wel anderen ivm pensioen etc) maar altijd vriendelijk en goed. Professionele mensen .Ik moet er wel een stukje verder voor rijden ( ivm met een verhuizing van de tandartsen) maar blijf wel bij deze tandartsenpraktijk.

Gelukkig relaxed

Ondanks mijn zenuwen toch relaxed uitgezeten. Alle handelingen rustig gedaan en uitgelegd wat ze gingen doen

Fijne benadering naar de cliënt toe. Snapt exact wat er speelt.

Fijne tandarts

Vriendelijke mensen. Zeer tevreden.

Zag tegen mijn behandeling op (verstandskies verwijderen) was binnen no time gedaan, super fijn! Heb langer in de wachtkamer gezeten dan dat ik binnen was.

super

vriendelijk, goede afspraken ,duidelijk

Fijn geholpen

Fijn geholpen door de mondhygiëniste

Ik ben op tijd geholpen

Ik ben vriendelijk ontvangenp

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden