Zoals altijd heel fijn geholpen.

Ik ben geen held bij de tandarts maar voel me op mijn gemak bij Marjolein.

Mijn ervaring is met Mv M. van den broek Dat zij heel schoon werk verricht

Fijne omgang en duidelijke uitleg

Ik ga met een fijn gevoel naar de tandarts omdat ik weet dat er deskundig wordt gekeken naar de staat van mijn gebit

Goede en vakkundige service

Ik word altijd goed geholpen

Ontspannen

Mijn tandarts kent mij al jaren. Dat maakt dat een controle altijd ontspannen is.

Vriendelijke behandeling

Kundig en goed

Goed en snel geholpen

Ik ben snel en vriendelijk geholpen!

Zoals een moderne tandarst hoort te zijn

Vriendelijk, behulpzaam, goede uitleg vooraf tussen en door. Ze letter op je gezichtsuitdrukking, mocht her ergens pijn ervaren lezen ze dat af aan je gezichtsuitdrukking. Men stopt dan direct. Is namelijk moeilijk praten als men bezig is. Kom al bij deze praktijk meer dan 40 jaar. Ouwe jongens Krenten brood, nu die oude jongens zijn nu jonge dames, maar vol overgave met kennis van zaken doen ze hun werk.

zoals altijd perfect op tijd, goede informatievoorziening

ze informeren goed wat ik kan verwachten, leggen uit en vragen tussentijds of het gaat.

Fijne praktijk waar men met je mee denkt

Fijne praktijk waar men met je mee denkt

goede behandeling

goede communicatie met de tandarts en de assistent.

Zie onder

Kort bezoek, zoals altijd moet je terugkomen voor een behandeling.

Patientvriendelijk.

Het personeel is vriendelijk, het is redelijk rustig in de praktijk, je wordt ook op tijd behandeld.

Fijne tandarts.

Prima!

Voldoende

Voldoende

Het ging goed

Heel betrokken en kundige mensen

Zeer vriendelijke en bekwame medewerkers

Ondanks de uitloop van bijna 30 minuten heb ik er, dankzij de vriendelijke en bekwame medewerkers, een goede ervaring gehad.

Goede behandeling en prettige omgang!

De behandeling was prima en zeer vriendelijke benadering.

Ik vind het tarief voor gebitsreiniging nogal hoog. Ook kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat standaard 2x 5 minuten wordt gerekend terwijl dat voor mijn gevoel vaak niet gehaald wordt.

Tandarts werkt PRIMA!!! Tandartsraktijk Giekerkstraat heeft geen gratis WI-FI.

Tandarts werkt PRIMA!!! Meneer Organ is altijd heel voorzichtig en vriendelijk! Tandartsraktijk Giekerkstraat heeft geen gratis WI-FI... Ik vind het raar...

heel goed

Zowel de ontvangst en behandeling was heel prettig

Alles naar wens. Vriendelijk en efficiënt

Goede service.

Zeer tevreden.

Prima en prettig

Alles is prima en prettig verlopen. Helaas weer 2 á 3 maanden genezen en geen pijn meer voelen. Maar het is het wel waard. Alles netjes verzorgd en netjes

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden