Betrouwbaar

Mijn gebroken kies werd pijnloos gerepareerd...precies zoals beloofd.

Geen

Een leuke vriendelijke mondhygiëniste

Goed en deskundig en heeft een luisterend oor.

Snel en vlot afgebroken tand gemaakt

zeer professioneel

zeer professioneel

Duidelijke uitleg over behandeling en vervolgtraject. Emailadres is niet juist! Dit is voortaan: [email protected] Reeds eerder doorgegeven Met vriendelijke groet, Wilfred Brünken, Mascagnihof 650 02-05-1963

Heel goed

Ik vind 't heel goed hoe tandarts je op je gemak steld, dat scheelt heel veel !

Geen wachttijd Behandeling, vriendelijk zoals altijd

Prettig

Slechte behandeling

Ik had kanaalbehandeling nodig maar tandarts heeft gewoonvulling gedaan ik heb twee maanden pijn gehad daarna ben ik weer tandarts gegaan ze zeiden kanaal behandeling of kies uitrekken en ik moes 180 zelf betaald voor niets ik ben niet tevereden ik zal andere tandarts gaan

Heel professioneel en ze waren geduldig met mij.

Ze waren heel geduldig met mij dat vond ik heel fijn.

Behandeling is prettig verlopen.

Ik word er altijd vriendelijk ontvangen. Tot op heden nog geen negatieve ervaring gehad.

Een fijne praktijk met nog aandacht voor de cliënt.

Zeer goede ervaring. Hier heb ik niet het gevoel, dat je een nummer bent. Er is aandacht voor de cliënt.

Altijd goed ontvangen en behandeld

Ik en mijn vrouw en onze zoon komen al tig jaar bij jullie dus als het goed is blijven wij gewoon bij deze tandarts

Chapeau!

Geweldige service, meedenkende en probleemoplossende tandartsen, assistentes en medewerkers vriendelijk en patiëntgericht. Volgens mij kun je het niet beter treffen.

samenwerking is goed

Heel fijn en prettig geholpen

De uitleg en opties waren heel duidelijk

Nvt

Netjes geholpen zoals altijd.

Altijd netjes geholpen

Er zijn kundige vriendelijke mensen als je van afspraak wil switchen er wordt nooit moeilijk gedaan kortom zeer tevreden

Fyne praktijk met vriendelijk en vakkundig personeel.

Ben tevreden!

Tevreden

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden