Goede behandeling

Goede behandeling gehad. Duidelijke uitleg.

prima begeleiding.

ik ervaar een prima begeleiding van mijn behandeling bij de tandarts. duidelijke uitleg en een geruststellende houding van de tandarts.

Slecht

Men luister niet

Vriendelijk en vakkundig

Al jaren heel vriendelijk en zeer vakkundig

Zeer prettig, vriendelijk personeel, uitstekende tandarts.

Tandarts Marleen...is een fijne tandarts. stelt je gerust en gaat vakkundig aan het werk.

Altijd gezellig!

Ik ga heel graag bij Marleen in de stoel liggen, ondanks dat het een tandartsbezoekje is :-) maar…. Ook de dames achter de balie en de assistentes zijn TOP!

Goede en eerlijk advies , en correcte benadering

We worden op tijd geholpen , krijgen eerlijk advies en een ontspannen sfeer

Fijne mensen die mij behandelen een 10

Kundig en aardig

Ben een ontzettende angsthaas als het een tandarts behandeling betreft. Nu echter zeer op mijn gemak gesteld door een uitvoerige uitleg voor en tijdens de behandeling. Chapeau!

Uitstekend!

Er wordt goed geluisterd naar de patienten en er wordt zorgvuldig gehandeld. Zelfs bijna pijnloos!

Hele fijne tandartspraktijk.

Mijn gezin en ik worden altijd goed geholpen en eventueel geadviseerd.

professioneel en communicatief

Ik ben erg tevreden over de zorg van tandarts Rafaella. Ze is een erg goede tandarts en ik vind het prettig om met haar te praten. Efficiënte service bij de receptie.

Vriendelijk maar vooral zorgvuldig behandeld

Voor het boren werd de mogelijkheid tot verdoving aangeboden, eventueel zonodig later. Zonder verdoving volledig pijnvrij behandeld. In alle rust.

Goede, vriendelijke uitleg tijdens controle

Vriendelijk, interesse hoe het met je gaat en duidelijke uitleg tijdens controle

Altijd zeer vriendelijk en kundig

De vriendelijkste tandarts die ik ken. Ook geeft hij altijd duidelijke uitleg over de behandeling. Zeer tevreden

Netjes op tijd en zeer klantvriendelijk behandeld!

Zeer vriendelijk ontvangen, prima uitleg over de behandeling en prima meedenken van de behandelaar m.b.t. behandelingen combineren voor vervolgafspraak.

Uitstekend behandeld.

Door de mondhygiënist ben ik goed behandeld!

Mijn ervaring bij de tandarts is uitstekend.

Ervaring bij de tandarts is goed.

Zeer tevreden!

Zeer kundig en geen haastwerk

vriendelijk personeel

erg snel

ik kwam om 12:25 uur collega was erg gehaast. merkte ook dat collega's buiten stonden te wachten voor de lunch. Ben dit niet gewent zo. Stond weer buiten voor dat ik er erg in had.

Zeer kundig en professioneel.

Zeer kundig en professioneel.

Goed behandeld

Kundig en duidelijk

Als prettig mogen ervaren

Altijd word ik hier leuk en gezellig ontvangen. Leuk team !

Marjolijn ,een echte vakspecialist ,eerlijk en een fijn persoon .

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden