Goede zorg in steriele omgeving

De kwaliteit in deze praktijk door behandelaren en assistenten is erg goed! Daarom ga ik al vijf jaar met plezier naar de tandarts! De ontvangst was deze keer tegen gevallen. Alle begrip dat digitalisering de overhand neemt, maar als de baliemedewerker met de rug naar de patiënt zit en een praatje maakt met een collega dan is er helemaal niets menselijk meer aan. Ook zeg ik iedere keer vriendelijk gedag/goedemorgen, maar de medewerker was te gefocust op het gesprek. Een praatje maken, is niet erg, maar maak oogcontact met de patiënten.

goede praktijk

vriendelijk personeel

Heel professioneel

Heel professioneel en kundig maar niet zo persoonlijk.

Het was helemaal prima

Wordt altijd goed geadviseerd en geholpen

Vriendelijk bekegend,goede uitleg en snel en netjes behandeld en te woord gestaan.

Goede sevice en komen er graag langs.. Altijd tevreden..

Top service! Komen er als gezin graag langs voor de halfjaarlijkse controle..

Afspraak kunnen plannen op dezelfde dag ,en behandeld

Eerlijk advies en begripvol

Is goed.

Is goed.

Snel

Altijd tevreden!

Geweldige lieve mensen! En goede service

Goede behandeling mond hygiëtiste

Deze vrouw verdiend een 9 van mij

Snel, vriendelijk en goed geholpen

Weinig uitloop afgesproken tijd. Vriendelijke medewerkers die alles duidelijk toelichten.

Ze heeft het met liefde gedaan.

Ze heeft het heel goed gedaan. Ik ben blij dat zij mij mocht helpen.

Fijne tandarts neemt de tijd

Deze tandarts neemt de tijd voor je legt goed uit wat ie gaat doen en stelt je gerust Toppie

Helemaal prima

Voor mij bij een nieuwe Tandarts geweest. Heel aardig net zoals de assistente.

erg prettig

rustig, vriendelijk, behupzaam

Deze keer goed behandeld

Een kies laten trekken, die mij in totaal €850 heeft gekost. Eerst gaatje laten vullen wat te diep werd geboord, daarna wortelkanaal behandeling 2x gehad en vervolgens altijd last van blijven houden. Op foto was een schuur te zien in mijn wortel wat alle ellende veroorzaakte, dus door tandarts niet goed is behandeld. Nu verwijderd en geen pijn meer. Kortom dit was een duur grapje voor mij waar ik niet blij mee ben.

Goed en vriendelijk geholpen

Goed behandeld. Prettige sfeer.

Niet geholpen

Door miscommunicatie met planning voor niets gekomen, afspraken lopen ook vaak uit

Prima en op tijd geholpen

Eerst mijn controle en daarna naar de mondhygiënist

Korte wachttijd, vriendelijk, vakkundig

klantvriendelijk en deskundig

Heb al jarenlang een goede ervaring eerst in de Hoflaan en nu al weer enkele jaren in Gierkerkstraat.

Voldoende aandacht en tijd. Advies voor de toekomst

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden