Gewoon goed

Snel ruimte voor een behandeling van een beschadigde kies. Makkelijk aanmelden met de aanmeldzuil. Behandeling begon stipt op tijd. Vriendelijk en goed geholpen.

Prima op tijd

Prima ontvangst, korte wachttijd en goed advies. Vervelend steeds deze enquetes.

Onder de indruk van de service.

Per vergissing een uur te vroeg gearriveerd voor een afspraak, door tussenkomst van de baliemedewerkster kon ik alsnog verlost worden van mijn pijnlijke kies.

Vriendelijk, en doen hun werk goed

Altijd goed geholpen, vriendelijk en verstaan hun vak goed.

Mijn ervaring is gewoon goed

De ervaring is gewoon goed

Nemen echt tijd voor je

Heel goed ontvangen als nieuwe patiënt

Hele fijne praktijk

Beste keuze tot nu toe gemaakt om over te stappen naar deze praktijk. Ze leggen goed uit hebben geduld. Ook met mijn kinderen. Vriendelijke mensen.

Vriendelijk

Men legt uit wat ze doen. Gewoon rustig en belangstellend.

Kundig geholpen

helaas was de 1e afspraak in de morgen verkeerd gepland, maar gelukkig kon ik ‘s middags nog terecht. Anders had ik zeker 5 sterren gescoord!

Prima behandeling en zorgvuldig

Prima en snel geholpen door een heel aardige tandarts

Fijne tandarts , snel geholpen en

Kwaliteit

Goede communicatie tijdens de behandeling, duidelijke uitleg, vakwerk. Nu nog de rekening afwachten ;)

Ik werd vlot en deskundig geholpen.

De tandarts verrichtte de halfjaarlijkse controle en nam de tijd om met me te bespreken wat er mogelijk in de toekomst kan gebeuren. Daarna gaf ze haar assistent de opdracht tandsteen te verwijderen. Ook zij deed haar werk vlot en deskundig.

efficient. Tip; Had een afspraak bij Marjolein. Behandeling door een andere collega waarvan ik me de naam niet meer herinner, gezicht wel. Foto bij naam zo handig zijn..

Ik ben al jaren cliënt van voelt vertrouwelijk makkelijk afspreken maken, dicht bij en personeel altijd vriendelijk en betrouwbaar.

Professioneel en vriendelijk

Zie boven.

Professioneel

Ik verlaat de tandartspraktijk met een leuke glimlach

Ze goed geholpen door younan . Hij geeft duidelijke uitleg komt kundig over en is ze vriendelijk. Daardoor is een bezoek aan de tandarts veel makkelijker.

Vriendelijke tandarts

Tandarts geeft duidelijk aan wat ze gaat doen en zorgt ervoor dat ik mij op m'n gemak voel.

Fijne tandarts

Op mijn gemak in de stoel, tandarts houdt rekening met patiënt en is vriendelijk.

rustig geholpen

Ik ben erg tevreden.....Wat ik wel jammer vind dat met mij niet is gecommuniceerd dat ik bij de controle geholpen ben door Y. Younan, tandheelkundig medewerker i.p.v. tandarts. Op zich voor mij niet erg maar communicatie daarover was netter geweest. En is dat bij de declaratie bij de zorgverzekering ook zo aangegeven?

prima behandeling

fine praktijk met goed gekwalificeerd praktijk

Goede ervaring xowel bij mondhygiënist als bij tandarts

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden