Netjes en deskundig

Ik ben er voor het eerst geweest voor controle en schoonmaak en ik vond alles uitstekend. Ik ben zeker blij met mijn nieuwe tandartsenpraktijk.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen mijn kroon was losgekomen de zelfde dag behandeld.

Uitstekend!

Een zeer deskundige, vriendelijke en servicegerichte mondhygiëniste. Ik kom graag terug!

Fijn

Ik kies er altijd voor om door Marleen en Sevde te worden geholpen. Ik heb een nogal grote angst voor de tandarts, maar door de rustige en fijne behandeling van hun, komt het altijd goed. Daar ben ik blij mee en houd dus daarom mijn vertrouwen.

Super vriendelijke veouwelijke tandarts voor mijn dochtertje van 4

Goed geholpen door ervaren tandarts

Totaal geen pijn gehad en ook geen last van het boren.

Perfect en deskundig

Een hele deskundige behandeling en Maureen is vriendelijk en geeft goed advies. Kan goed met ouderen omgaan.

Mondhygiëniste is prettig in omgang

Goed geholpen, duidelijke uitleg.

Heel fijn geholpen. Goede uitleg

Heel fijn geholpen door Poolse tandarts. Goede uitleg

Uitstekend geholpen

Helemaal top

Snel handelen, gelijk tandsteen verwijderen mooi alles weer gebeurd in één behandeling

Prima.Zoals alle voorgaande jaren(20) ben ik nog steeds tevreden,

Altijd een keurige en zinvol spreekuur met mijn tandarts, zoals altijd.

heel goed

snel, vakkundig en klantvriendelijk(uitleg)

Vriendelijk professioneel en goed geholpen

Was en controle, bleek klein gaatje, gelijk verholpen. Over half jaar weer volgende controle.

professioneel, tactvol en goede adviezen gehad.

vertrouwd en begripvol

Het is een efficiente, mooie praktijk

Altijd op tijd, vriendelijk en deskundig.

Julie zijn echt toppers!

Ik ben zo tevreden over jullie als team!!

Ben er nog nie zo lang maar voel me er al thuis mondhygiënist ook goed en vooral een klik dus goed

Staat er boven ha

Ik ben erg tevreden met mijn tandarts . Goede communicatie en deskundige zorg/behandeling voor mijn gebit.

Profesioneel

Goede ervaring,veel begrip en profesionaliteit

Als was goed gegaan prima dokter

Goede tandarts en een goede afwerking

Marjolein een uitstekende tandarts Door deze persoon blijf ik ook bij deze praktijk.

Nette tandartspraktijk met fijn personeel

Nette tandartspraktijk en fijn personeel, ze stellen je gerust (ook bij angst) en denken met je mee. Ookal gaat niemand natuurlijk graag naar de tandarts, zijn de behandelingen hier altijd positief verlopen. Helemaal top!.

Vriendelijk personeel.

Vind het fijn dat ik op een juli naar controle kan gaan en dan ook naar de mondhygiëniste.

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden