Heel erg fijn geholpen!

Ze hebben mij erg goed en fijn geholpen!!

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Heel tevreden over mijn facings

Mijn facings hier laten plaatsen en ben er super blij mee. Precies zoals ik het wou!

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Goed meegedacht

Meegedacht als het om kosten gaat

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Snel, vakkundig

Er wordt geluisterd naar de wensen van de patiënt. Deskundig advies krijg je erbij.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Die gaat steeds beter.

De afspraken zijn niet lang hierdoor is het voor mij fijn en voor de tandarts is het ook fijn.

Proffesioneel

Deskundig, klantvriendelijk.

Duidelijke uitleg over probleem en prima oplossing geboden.

Positief

Hartelijk ontvangen, rustige en duidelijke uitleg

Gemoedelijke behandeling

Keurig en correcte behandeling

Prettig

Tandarts was meelevend met mijn ziekte

Super tandarts

Een afspraak om te laten kijken wat er mis is en meteen ook opgelost.

Goed geholpen

Tevreden over

Heel goed

Vriendelijke tandarts en altijd tijd voor een praatje

Geweldig zorg

Prima geholpen

Vakkundig en op tijd.

Wordt altijd goed geholpen en mijn kinderen komen er ook graag als ze er heen moeten

Heel vriendelijk en wordt netjes gewerkt

Snelle afspraak, fijn en goed personeel.

Altijd een fijn ontvangst , duidelijke uitleg. Kan geen banen onthouden maar dat maakt niet uut uedereen ie gewoon kundig en vriendelijk.

Dental cleaning

Short waiting time, pleasant professional.

Geduldig en een fijne behandeling is onze ervaring

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 6

Bij binnenkomst aanmelden op aanmeldzuil, perfect. Mooie ruimte. Erg netjes.

Zoals altijd heel fijn geholpen.

Ik ben geen held bij de tandarts maar voel me op mijn gemak bij Marjolein.

Mijn ervaring is met Mv M. van den broek Dat zij heel schoon werk verricht

Fijne omgang en duidelijke uitleg

Ik ga met een fijn gevoel naar de tandarts omdat ik weet dat er deskundig wordt gekeken naar de staat van mijn gebit

Goede en vakkundige service

Ik word altijd goed geholpen

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden