Het enige vervelende vind ik de optie non-binair. Ik hoor zelf ook tot dezelfde letters van het alfabet maar hoe deze groep zich negatief uitdrukt brengt ook mij schade toe. Kan deze optie niet gewoon verdeijnen en dat je om geboortedatum vraagt? Uiteindelijk zijn we allemaal mens.

goed geholpen

fijne tandarts

Ik heb te maken met een geweldige tandarts

Maart 2002 overkomt mij een eenzijdig fietsongeval waarbij ik ten val kom en vol met mijn gezicht en mond op het stuur terechtkom waarna diverse tanden beschadigd zijn en 1 voortand ineens heel los staat die ook verloren gegaan is. Mijn mond was een groot kerkhof met afgebroken tanden wat met de nodige pijnen gepaard ging en dat dus bijna 4 jaar lang. Bij de laatste halfjaarlijkse controle heb ik de tandarts een plastic potje getoond met de bewaarde uitgevallen voortand en allerlei afgebroken stukjes tand waarna een goed gesprek volgde en zij mijn ruwe tanden en kiezen met afgebroken stukken heeft gerepareerd tot volle genoegen van ondergetekende. Mijn mond voelt ineens heel anders aan en ik ben haar daarvoor zeer erkentelijk. Geef haar namens mij een dikke knuffel of compliment. TOP TANDARTS! Th. Konings 29-10-1948

Goed behandeld

Goede behandeling.

9.8

Effe controle gehad bij de tandarts. Marieke goed werk verricht.

Goede behandeling en aardige mensen

tot tevredenheid geholpen...

zit nu nog in een behandeltraject.. dus kan nog geen definitief oordeel geven.

Slecht

Bij deze afspraak was ik niet zo tevreden

Vriendelijk, snel, transparant

Vriendelijk, snel en transparant. Over vakkundigheid kan ik niets zeggen( ik ben geen tandarts).

Goed en vriendelijk

Vriendelijke mensen

Kom er al jaren, altijd netjes en goed geholpen

Als je klachten heb wordt snel geholpen

We zijn best tevreden, alleen vinden wij het jammer dat er zo vaak gewisseld wordt van tandarts.

Fijne tandartsenpraktijk

Altijd vriendelijk, snel en goed geholpen

Fantastisch

Ik ben al heel wat jaren bij deze praktijk en altijd fijn geholpen. Zacht en vriendelijk en goede uitleg.

Nvt

Op tijd en snel klaar

Kwaliteit, vriendelijk, accuraat, helder.

Ben erg fijn geholpen bij mondhygiëniste. Maudy

Super lieve leuke tandarts Marleen voor de kids en de ouders

De kinderen vinden het altijd een gezellig uitje voortaan om naar de tandarts te gaan.Er word aandacht gegeven aan iedereen en er word met veel liefde gekeken naar de tanden en naar het kind..

Op prettige wijze deskundig geholpen

Vriendelijke ontvangst, laagdrempelig, bespreekt recente behandelingen, blikt vooruit. Kan het me niet beter wensen. Top.

Vriendelijk en professioneel

Een rustige binnenkomst, na aanmelden snel en vriendelijk opgeroepen en daarna heel fijn geholpen door de tandarts. Zijn naam weet ik helaas niet ., maar hoop dat hij lang mijn tandarts blijft, top!

Ze is zorgzaam, behulpzaam, vriendelijk, en doet haar werk goed.

Ze is zorgzaam, behulpzaam, vriendelijk, en doet haar werk goed.

Heel goed

Ik ben heel tevreden met mijn tandarts. Over de rest van het praktijk kan ik niet oordelen.

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden