Prima geholpen.

Deskundige tandarts.

Fijn behandeld

Vriendelijk behandeld en fijn dat er voorgesteld is bij de eerste keer, fijne uitleg gehad over hoe het allemaal in elkaar zit en wat er gedaan wordt of antwoorden op mijn vragen

Prima geholpen

Erg prettig dat alles heel goed werd uitgelegd vooraf en tijdens de behandeling

Vriendelijk en kundig

Ik had tandpijn en kon snel terecht. Je krijgt bevestiging via de mail, erg fijn! Assistente is erg vriendelijk. Tandarts was kundig.

Heel vriendelijk en professioneel geholpen.

Heel vriendelijk en professioneel geholpen.

Super praktijk

Vriendelijke mensen. Vakkundigheid

Mijn ervaring is goed.

Top huisarts

De Beste

Geen prettige ervaring

Heb 3x gevraagd of het mijn achterste kies was die getrokken moest worden. Dit werd bevestigd. Werd met een andere tandarts overlegd en ben niet meegenomen in dit proces. Tandarts heeft spiegel gegeven om te laten zien om welke kies het ging. Aangegeven dat ik dit niet kon zien. Uiteindelijk bij het zien van de foto wees ze de een na achterste kies aan die getrokken was. Toen ik hier naar vroeg zei ze, ja dat heb ik je toch laten zien. Aangegeven dat ik heb gezegd dat ik dit niet kon zien. Na de behandeling alleen een papier met nazorg tips. Er is gehecht. Ook Joey verteld dat dit zelfoplosbare hechtingen zijn, geen uitleg niks. Tandarts heeft zich in haar vinger geprikt. Hier is tijdens de behandeling niks over gezegd. Dan had ik haar gedrag misschien nog kunnen begrijpen aan het einde van de behandeling. Werd 45 minuten later gebeld door de assistente dat er een prik incident is geweest en of ik mijn gegevens door wilde laten geven, mijn ongenoegen tijdens dit gesprek ook geuit. Om 21.15!!! In de avond werd ik gebeld door de tandarts er kon nog net de vraag af hoe het met me ging. Ze vroeg of ik mijn bloed wilde laten testen op mijn vraag waar op kom ze alleen maar zeggen bloedziekten. Aangegeven dat ik de behandeling naar vond en op mijn vraag waarom ze dit niet gelijk gezegd heeft vertelde ze dat ze dit niet verplicht is, aangegeven dat het wel menselijk is. Gezegd dat mijn bloed een paar maanden geleden gecheckt is, dit kon zij niet terug zien. Ik wilde haar vragen waar ik mijn bloed moest laten testen en of ik een labformulier nodig had. De tandarts haar aanname was dat ik niet mee wilde werken en heeft het gesprek beëindigd. Al met al een slechte ervaring en naar mijn idee is de tandarts haar Nederlands onder de maat om dit soort gesprekken te voeren. Ik ben sinds jaar en dag patiënt bij jullie maar ben inmiddels op zoek naar een andere praktijk. Heb er twee dagen niet van kunnen slapen, mijn kaak is dik, niks gezegd over misschien koelen, en heb nog pijn.

Vriendelijke en kundige mensen.

Ik ben bij de tandarts geweest en even bij de mondhygiëniste. Deze heeft de behandeling niet gedaan ivm het hartinfarct welke ik vrij recent heb gehad.

Goede kundige artsen, geen op of aanmerkingen

Vriendelijke

Stipt op tijd

Prima en netjes geholpen.

Prima service.

Ik ben goed geholpen.

Prima en snel geholpen

Een afgebroken oude vulling, de volgende dag al hersteld. Behandeling was pijnloos en de tandarts vertelde precies wat ze ging doen.

Vriendelijk

Vriendelijke tandarts.

Fijne tandarts

1e ervaring met deze tandarts . Neemt de tijd , duidelijke uitleg en vriendelijk. Prima tandarts.

Goed geholpen door vriendelijke professionals.

Goed geholpen door vriendelijke professionals die helder en duidelijk communiceren wat ze doen.

Heel tevreden

Heelpositief.

Kundige praktijk met vriendelijk personeel.

Kundige praktijk met vriendelijk personeel. Erg fijn dat je ‘s avonds terecht kunt voor een afspraak, zodat je niets hoeft te regelen met werk.

Zowel mondhygieniste als tandarts professioneel.

Prettig en kundig

Prettig en kundig, kijkt meteen naar oplossingen

Uitstekende zorg

Erg vriendelijke en zeer kundige mensen,zowel de tandartsen als de assistentes,alsmede de receptie medewerkers. Absoluut een aanrader

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden