Zeer snel en heel goed geholpen.

Op zondag een stuk vulling van een kies kwijtgeraakt met het eten van een muntdropje. Op maandagochtend ca 9:30 uur gebeld voor een afspraak voor het herstellen van de vulling en ik kon meteen dezelfde dag om 13:30 uur al geholpen worden, ondanks dat ik had aangegeven geen pijn en er verder nog geen last van te hebben. Er was nog een 'gaatje' in de planning van de afspraken en daar kon en mocht ik gebruik van maken. Ook de ontvangst bij de receptie en de hulp van en bij de tandarts en zijn assistente waren in een prettige en ontspannen sfeer. Naar de tandarts gaan zal nooit mijn hobby worden, maar beter dan dit kan volgens mij eigenlijk niet. Zeer tevreden!

Ik was spoed en tussendoor geholpen Fijn dat het zo snel mogelijk was

heel goed

dad dit 10 jaar eerder moeten doen

Erg fijne tandarts

Prima tandartspraktijk, mooi, netjes en schoon. Fijne tandarts, vriendelijk en iemand die ook een praatje maakt.

Prettige behandeling.

Over mevrouw Wielsma (mondhygieniste) ben ik heel tevreden. Zij helpt mij op een kundige en prettige manier.

Hemels

Nieuwe tandarts,gevoel was goed.

Goed.

Gewoon prima

prima ervaringen en goede aandacht

Uitermate geschikte mondhygiëniste

Prima praktijk met onder andere een zeer kundige, behulpzame, geïnteresseerde en goed adviserende maar vooral leuke mondhygiëniste. Een voorbeeld voor anderen. Ik kan weer niet wachten tot de volgende afspraak.

Al jaren een vertrouwd adres.

Geen poespas. Een tandarts met een pragmatische benadering.

Vriendelijke ontvangst en behandeling

Patientgerichte behandeling wordt inderdaad waargemaakt. Vriendelijke ontvangst aan de balie, Verzorgde wachtruimte Korte wachttijd Zeer attente, vakbekwame, behandelaars

Ik ben zeer goed geholpen op een vriendelijke manier en met een goede uitleg .

Vriendelijk en vakkundig geholpen met respect hulde

correct en vriendelijk en adviserend

Correct en deskundig

Miin vragen werden op correcte manier beantwoord.

Tevreden

Vakmensen

Kennis van zaken en de tandarts geeft je een vertrouwd gevoel Vroeger was ik bang voor de tandarts omdat ik een oud patiënt was van tandarts Haanstra en de had een slechte reputatie en dat heb ik zelf aan den lijve ondervonden Na diverse behandelingen bij eerst tandarts Frank van der Schaaf en nu bij tandarts Afonso is de angst voor de tandarts verdwenen

Prima behandeld

Fijne en vlotte behandeling. Tandarts is een vriendelijke man, jammer dat hij weggaat

Lieve man.

Hele goede tandarts praktijk

Vriendelijk en vakkundig

Kundig

Onze ervaring kunnen we pas over enkele jaren geven.

Hoe kun je nu na 1 controlebeurtje een oordeel vellen? Waar wij op letten: Geen onnodige behandelingen uitvoeren. Niet veel te veel tijd op de rekening zetten voor het tandsteen verwijderen, zoals bij "collega" van Asperen wel gebeurde. Dat was ook de reden dat we van Asperen en zijn trawanten de zak hebben gegeven. Maar onze eerste indruk over jullie is gematigd positief. Ook jullie kunnen moeilijker tijden verwachten door de sterke verarming die in West-Europa plaatsvind. Klanten die niet meer komen opdagen of klanten die de rekening niet meer kunnen betalen. Ook wij zijn stevig bezig met het limiteren van de uitgaande geldstroom.

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.