Goed geholpen

Zeer professionele mensen

De tandarts is een vriendelijke en professionele man ook de mondhygiëniste is professioneel en vriendelijk en je wordt ook gerust gesteld

geweldig

de angst voor de behandeling wordt altijd met de nodige zorg verminderd.

Door miscommunicatie moest ik langer wachten op mijn nachtbeugel en nog een keertje extra langskomen

Het was even een teleurstelling, maar is wel goed afgehandeld.

Goede en vriendelijke behandeling.

Goede en vriendelijke behandeling.

Prettige en ontspanne ervaring.

Fijn ontvangst en Ameland de beurt. De tandarts en assistente zijn relaxed en in voor een praatje. Er wordt je niets opgedrongen en prettige behandeling. Niet hardhandig maar zacht en prettige controle.

Fijn en vertrouwd.

Ik ben blij met deze aardige ontzettend deskundige tandartsen en voel mij hardstikke goed geholpen.

Goed behandeld met aandacht en zorg voor de klant

Deskundig, duidelijke communicatie en zeer vriendelijk

Geweldige tandarts

Ik ben nú ongeveer zeven keer in de praktijk geweest en geholpen door tandarts Muller. Zoals al meerdere keren aangegeven vind ik hem de beste tandarts die ik ooit heb gehad. Deskundig, patientgericht, empathisch en helder in zijn uitleg en zeer voorkomend in zijn benadering. Kortom een geweldige tandarts!

Erg goed geholpen.

Helemaal goed. Erg vriendelijk.

Ik ben prima geholpen en ook goed op tijd.

Ik ben nog maar kort patiënt. Mijn ervaring is dat er goed op en op tijd gewerkt wordt. Vriendelijke medewerkers

Top voor een eerste kennismaking

Leuke kennismaking met de praktijk en enkele medewerkers. Geven een goed, vriendelijk en professioneel visite kaartje af

Prima tandarts!

Prima tandarts!

Al jaren een hele goede tandartsenpraktijk.

Een afspraak maken gaat vlot en op de dag van de afspraak hoef je niet lang te wachten. Kundig en vriendelijk personeel.

Voldoende

Vriendelijk ontvangen

Vriendelijk en deskundig

Neemt uitgebreid de tijd voor je en stelt je gerust

Prima praktijk

Goede praktijk, merk soms dat de sfeer iets minder ontspannend is dan enkele jaren geleden.

Snelle service

Mooi optijd, goeie uitleg

Goede vriendelijke ontvangst en behandeling

Prima praktijk

Snel, goed, en deskundige mondzorg

Goed geholpen

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.