Vooral de baliemedewerker(s)!

Mag ook we eens gezegd worden: Compliment voor de baliemedewerkers, in mijn geval in het bijzonder Christine. Altijd vriendelijk en bereid mee te denken en belt zelfs op zondagavond op om een afspraak op maandagochtend af te zeggen ivm ziekte van de behandelaar. Ook goede ervaring met de mondhygiënist R. De Wolff. Gaf goede adviezen!

Ik word erg op mijn gemak gestelt

Fijne mensen

Goede zorg!

Vriendelijk en zeer kundig

prima vakkundig

Aardig

Aardig en begripvol

Prima tandarts en mondhygieniste.

Klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel

Stuk van mijn kies afgebroken. De zelfde dag kon ik nog langskomen

Heel goed

prima, met een goede uitleg en advies

prima, met een goede uitleg en advies

heel goed

vriendelijk en goed

Was snel aan de beurt.

Werd op de tijd van de afspraak geholpen. Vriendelijk ingoed geholpen door de tandarts en aan de balie.

wordt prima behandeld

Nogmaals ben prima behandeld

Goede ervaring

Ik werd goed en netjes geholpen. Ondanks dat ik best opkeek tegen de behandeling, werd ik gerustgesteld en ging alles sneller en beter dan verwacht. Fijne en professionele tandartspraktijk!

prettig vakbekwaam geen gedoe direkt.

vriendelijk, professioneel en snel een afspraak

vriendelijke medewerker. komen professioneel over en je kunt altijd snel een afspraak krijgen. Ze denken echt met je mee. Zijn sinds kort verhuisd van het midden van het land naar Friesland. Tandartsbezoek vind ik altijd spannend maar in deze praktijk voelt het heel vertrouwd en ontspannen.

Heel goed

Goede ervaring

prima en vlotte behandeling

vriendelijk en deskundig

In 1 woord prima

Bijna geen wachttijd, vlot en duidelijk handelen

Aardige en deskundige tandarts

Ik kwam voor controle, hoefde niet lang te wachten en werd deskundig geholpen.

Meteen en vlot geholpen, dat is prettig, niet te hoeven wachten.

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.