Kon niet beter.

Gewaarschuwd dat een vrijgekomen plaats kon worden gebruikt. Alles prachtig op tijd en goed verzorgd. Uitstekend resultaat van de behandeling.

Informatief en vriendelijk

Ik kom hier mijn hele leven al en ben zeer tevreden. Het personeel is altijd heel aardig en zijn altijd bereid een korte vraag te beantwoorden en/of uit te leggen wat ze gaan doen of hebben gedaan. Zijn ook zeer proffesioneel in hun uitleg als je tandgezondheid iets achteruit gaat en geven je duidelijke oplossingen. Ik ervaar mijn bezoek dan ook als prettig onder de omstandigheden van boren en de praktijk is uiterst proffesioneel.

Fijn en vriendelijk geholpen

Prima praktijk

Goede behandeling. Aardige tandartsen.

Was lichtelijk in paniek.

Omdat ik door een blauw doekje voor de mond en neus niet goed kon ademen met het repareren van mijn bovenste rechtse kies. En had graag een verdoving gehad. Raakte even de zenuw(au au). Alles nu snel vergeten.

Fijne praktijk met kundige werknemers

Erg kundige en leuke werknemers. Brengen goede info en behandelingen. Je kunt er snel terecht en doen wat nodig is en niet wat onnodig is. Denken met je mee en leggen alles goed uit.

Goed advies

Goed advies snelle behandeling

zeer goed geholpen

fijne tandarts , legt goed uit wat die doet

kundig, vriendelijk

Ik ben net overgestapt naar de witte heren en ben tot nu toe zeer tevreden!

Fijne tandarts

Vriendelijk,goede communicatie,en goede verzorging van het gebit.

Goede praktijk

Er werken deskundige en vriendelijke mensen. Er wordt goed meegedacht.

heel vriendelijk en kundig en duidelijk

snel, kundig en vriendelijk

zie boven

Is rustig, luistert goed en doet er iets mee.

Is rustig, luistert goed en doet er iets mee.

duidelijk en kort maar krachtig

Prima en goed advies en tijd voor je nemen

Alle tijd en goed advies Goede uitleg en een prettig persoon Muller

deskundig en vriendelijk

Zeer patiënt gericht en open. Deskundig en vriendelijk.

Snel aan de beurt en goeie survice

Goede adviezen.

Gastvrij

Duidelijk

Goede ervaring , ze zijn aardig

Personeel aardig Maar mijn g ebit werkt niet mee en na het vullen blijf ik na pijn houden . BLijft druk op mijn kies die gevuld is .

Fijne tandartsenpraktijk!

Fijne tandartsenpraktijk met erg aardige en professionele mensen. Ik voel me hier altijd op mijn gemak en word goed geholpen.

Rust, vriendelijkheid, duidelijke uitleg,houden veel rekening met de cliënt . Bij angst creëren ze veel Rust wat positief werkt. Gewoon een aanrader.

Super prettige mensen en heel rustig en vriendelijk

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.