Rustige mondhygiëniste

Goede ervaring met mondhygiëniste , tijdelijk of invalster maar lief meisje

snelle afspraak en op juiste tijd behandeld

Okee

Netjes gewerkt. Prima sfeer.

Goede tand zorg, vriendelijke tandarts

Korte wachttijd, prettige/ vriendelijke tandarts

Een beetje mild, maar goed en vriendelijk

Ik was bij de nieuwe mondhygieniste. Vriendelijk, deskundig, maar ze mag t tandsteen nog wel een beetje harder aanpakken. Ik geef hieronder de achternaam als De Wolff, maar dat weet ik niet zeker. Ze heet Rianne

zeer prettig

Vriendelijke ontvangst en correcte zorg. het was onze eerste keer, dus we waren zeer benieuwd, maar dit was helemaal in orde!

Vriendelijke mensen, en goeie uitleg en advies

Ervaringen zijn goed!

Rustig en vriendelijk behandeld

Goede en duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren.

Goed behandeld

Deskundig en klantvriendelijk

Prima tandarts

Prachtig

Goed, Ze waren wel aardige mensen.

Vriendelijk en kundig.

Met veel kiespijn naar jullie toegekomen en direct de goede oplossing, wordt vervolgd met een nieuw gebit, een goed gevoel hier over.

Zeer tevreden over jullie

Ik ben nog steeds heel tevreden over mijn overstap van Tandarts praktijk vd Heide en Hoitsma in Leeuwarden. Vanaf mijn 29 ste was ik daar onder behandeling. Ik had mijn werk bij de gemeente Leeuwarden. Mede door de vraag van Annie Gerritsma aan Pieter Klasen mocht ik in het kader van z.g. gezinshereniging bij jullie aansluiten. Heel fijn, geen gereis meer naar Leeuwarden. dank u.

Erg goed, ik heb volledig vertrouwen in deze professionele tandarts.

Ik werd goed ingelicht over de gevaren van paradontitis en de noodzaak om dat te voorkomen. De verwijzing naar de mondhygiënist heb ik serieus genomen en meteen een afspraak gemaakt.

Gewoon net als anders netjes behandeld.

Helemaal goed ga zo door.

Ik vond de behandeling niet prettig

Er werd een uitgebreider onderzoek gedaan dan alleen het gebit. Dit werd van te voren niet met mij gecommuniceerd. Of ik dit wilde of niet. Ik vond het niet prettig en heb om uitleg gevraagd.

Prima geholpen; op tijd (08.00 uur, dus was de eerste) en uitstekend geholpen. Geen enkele reden voor 'puntenaftrek'. Behandeld door Rianne, maar ik weet haar achternaam niet dus 'onbekend'.

top

Prima geholpen!

Respectvol ontvangen en behandeld

De tandarts (Ryan) gaat respectvol met zijn patiënt om. Legt goed uit wat er aan de hand is en overlegt wat hij wil gaan doen. Tevens stelt hij de patiënt op zijn gemak.

Prettig en deskundig

Ik ben geholpen door de heer Klaassen, waarna hij mij een waardevol advies heeft gegeven betreffende de vervolgstappen.

Met plezier naar de tandarts

- nooit lang moeten wachten - vriendelijk personeel - praktijk schoon en netjes - wordt altijd goed geholpen

Mijn gebit is weer prachtig schoon gemaakt.

Plezierig

heel aangenaam

is altijd een prima bezoek bij de praktijk waar over de behandeling wordt gesproken met uitleg

Geduldig en vakkundig

Ondanks mijn enorme angst voor behandelingen bij de tandarts, was het geen nare ervaring. Dankzij de geduldigheid, kunde en humor van mijn tandarts & tandartsassistente.

Prima geholpen

Goed en direct geholpen.

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.