Een vertrouwde ervaring

Vriendelijke ontvangst door al het personeel. Zeer kundig personeel, zowel tandarts als mondhygiëniste. Blij dat ik naar deze praktijk ben overgestapt

Zorgvuldig

klantvriendelijk

Helemaal tevreden en snelle behandeling

Contact opgenomen omdat lijm van spalkje beugel afgebroken was. Kon dezelfde ochtend nog terrecht en dit werd vriendelijk en servicegericht opgelost. Heb hier verder niks op aan te merken.

Op tijd

Aardig en professioneel

Aardig en professioneel

Goed geluisterd naar waar ik pijn heb

Genuanceerd behandeling Dus niet zo maar ruk naar rechts in de wang om bij tanden te komen.Waardoor ik pijn had. Maar wel subtiel Toch meer inlezen in geschiedenis gewenst Ryan was tandarts, naam onbekend verder

Prima ontvangst en behandeling

Vriendelijke ontvangst en behandeling v d tandarts is prettig

Mijn probleem serieus genomen.

Mijn probleem serieus genomen. Alle tijd om goed onderzoek te doen. Voor de zekerheid ook nog door de tandarts de huisarts gebeld voor overleg over de juiste keuze qua medicatie. Ook de goede samenwerking tussen de tandarts en de assistente vond ik prettig. En beide bejegening naar mij als patiënt was van beide duidelijk, geduldig en daarnaast professioneel.

Een fijne ervaring

De mondhygiëniste is heel rustig heel fijn

Vakkundig en geruststellend

deskundig

plezierig in omgang en neemt de tijd voor de behandeling naam ben ik kwijt de heer uit Kaapstad

Nog maar 1 keer geweest dus kan er nog niet veel over zeggen

Goede praktijk

Lekker relaxt en goede uitleg

Prima, prettig

Fijn dat ook toeristen geholpen worden

Snelle en vakkundige hulp met een goede uitleg

Ik vond de behandeling uitsteken

De uitleg en beoordeling werd uitgebreid gecommuniceerd. Dit vond ik erg interessant.

Was geholpen door tandarts Bryan wat een vakkundig persoon stelde mij meteen op mijn gemak.

Helemaal prima

Fijne mondhygiënist, kennis van zaken en vlotte behandeling. Heel aardig en vriendelijk!

Goede mondhygiëniste

Goede mondhygiëniste: vriendelijk, professioneel en 'zachte behandeling' (bij gevoelige tandhalzen).

Prettige behandeling

Rianne doet het goed en kundig. Werkt door en is prettig in de omgang. Legt ook uit. Goed om naar de tandarts te gaan

Vriendelijk en deskundige medewerker

Ik weet de naam niet meer van de mondhygiëniste die mij heeft behandeld maar zij was erg deskundig, vriendelijk en lichtte ook de behandeling toe. Erg tevreden.

beetje vroeg

moest wat eerder naar de tandarts was geen probleem, maar vond het niet leuk te horen dat ik misschien wel een wortelkanaal behandeling moet, omdat ik altijd erg nerveus ben, een trauma van vroeger, kwam dat mij wat rauw op mijn dak vlak voor mijn vakantie, behandeling evt pas in oktober, dat ligt bij mij erg gevoelig namelijk

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.