Vriendelijke tandarts, neemt de tijd, ook aandacht voor kind van 3.

Goed en vriendelijk geholpen zoals altijd

Aanrader.

vriendelijk

op tijd en goed resultaat

Ik ben goed geholpen

Er werd voldoende tijd voor mij genomen

Overal goed geholpen

Bij het aanmelden vriendelijk geholpen. Om 08:50uur een afspraak echter al een uitloop van meer dan 10 minuten. De tandarts zelf had ik voor de 1e keer en op dit moment wil ik geen ander meer: heel rustig waarbij een ieder zich op zijn gemak voelt.

Goede behandeling en degelijke controle.

Een goede ontvangst bij binnenkomst waarbij je wordt door verwezen naar de juiste ruimte. De controle door de tandarts was degelijk waarbij ook het rondom liggend gebied werd gecontroleerd.

Vlotte en zorgvuldige behandeling

Afspraak was netjes op tijd . Duidelijke uitleg over de behandeling en vlot afgewerkt

Prettig

snel en uitstekend geholpen

Kon voor mijn gebitsprobleem op korte termijn een afspraak maken en ben daarbij uitstekend geholpen.

Vriendelijke ontvangst

Zeer deskundig.

goed geholpen

Je komt er met een glimlach uit

Zeer deskundige en vriendelijke behandeling

goed en correct

Fijn dat iemand anders de afspraak overnam

Afspraak gemaakt . Na 35 minuten wachten gaan vragen of het nog lang zou duren . Dat was het geval omdat patiënt ervoor uitliep . Daarna andere tandarts die het heeft over genomen . Fijne oplossing .

prima geholpen

superteam

Met mijn jarenlange mega angst voor de tandarts ben ik hier serieus genomen met mijn angst en nemen ze stuk voor stuk de tijd voor me. De angst, die blijft, ik voel me echter wel gehoord en weet dat ze me serieus nemen en er alles aan doen om me op mijn gemak te stellen.

Bekwame tandarts, kies werd mooi en goed gerepareerd.

Bekwame tandarts, de afgebroken vulling werd mooi en goed gerepareerd. Erg mooi en naturel eindresultaat.

Geweldige tandarts Dhr Taloen.

Luisterd goed naar de patient. Geduldig en zeer vriendelijk. Ben zeer tevreden met hem.

Goede ervaring

Vriendelijke ontvangst, en de tandarts gaf uitleg over wat hij ging doen betreft de behandeling, wat ik als prettig heb ervaren.

Hele fijne tandarts..we voelen ons op gemak..heerlijk is dat

Hele fijne tandarts We voelen ons bij haar op gemak..heerlijk

Super praktijk.

Fijne praktijk in alle opzichten. Aardige tandarts en mondhygiënste.

Goed geholpen

Heel goed geholpen en advies gekregen. Kon snel terecht met kiespijn.

Prima!

Goede behandeling. Duidelijk advies. Overleg mh met tandarts

Klantvriendelijk en hartelijk

Een aardige tandarts met veel oog voor de klant . Veel vragen over gezondheid en vraagt door. Een fijne tandarts hopelijk blijft ze nog lang werken in deze praktijk! De laatste jaren vaak een wisseling gehad van tandartsen.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden over mijn gebits behandeling. Goede resultaten, behandeling door top artsen. En assistente .

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.