Prima.

Fijne tandarts.

Vriendelijke en behulpzame mensen

...

Vakwerk

Zeer moeilijke vulling goed behandeld. Goede voorlichting en nazorg. Prettige sfeer, vriendelijk en zorgzaam. Behandeld door Yvette vd Broek en tandarts Duininck ( staat niet in de lijst van vraag hieronder)

precies wat het wezen moest!

Mijn tandarts beantwoordde heel zorgvuldig al mijn vragen na onderzoek, dat zij zorgvuldig deed, in samenspraak met haar collega/assistent. Zo begreep ik van hen welke verdere stappen ik kan zetten ivm mijn gebit. Hartelijk dank!

Heel goed.

Goed!

Tevreden

Alles is heel fijn verlopen,eerst moesten de oude implantaten er uit en weer nieuwe er in .

Goed en professioneel

Duidelijke proces vanaf binnenkomen tot en met de behandeling

Ik spreek altijd al een half jaar van te voren af en heb de vorige keer aan gegeven dat ik dezelfde mondzorg assistent en tandarts wil. Als dit niet mogelijk is wil ik dat graag van te voren weten. Dan kan ik zelf beslissen of ik dat oké vind. En kon nu ook niet voor over half jaar afspreken. Hij heeft het prima gedaan en was gezellig.

Prettig

Goede ontvangst. Goed gesprek. Goed geholpen. Geen lange wachttijd.. Weet de naam niet van de tandarts die mij geholpen heeft. Vermoedelijk geen Nerderlandse

Heel oplettend en betrokken

Mevrouw Pujol is heel oplettend en betrokken. Is beslist niet hardhandig maar behandeld het gebit bijna strelend :-)

Heel fijn.

Zo vriendelijk, het personeel achter de balie, de vrouwelijk tandarts die me heeft geholpen en zeker ook degene die bij mij de mond preventie heeft gedaan. Echt mijn complimenten . Zo geduldig, kundig en vriendelijk. De namen van deze goede helpers voor mijn gebit, ben ik vergeten. Moeilijke namen, dacht ik.

Durf alleen naar de mondhygiëniste

Weinig begrip voor mensen met angst voor de tandarts!

Fijn contact. Alleen jammer dat we geen vaste tandarts hebben.

Voor ons is het helaas elke keer een verrassing welke tandarts we hebben. De laatste keer was super. Tandsteen pijnloos verwijderd met de hand. Helaas is deze tandarts ook maar tijdelijk. We hopen dat we weer een ,,vaste" tandarts zullen krijgen!

Zeer vakkundige en rustige behandeling.

Snelle en accurate hulp met een ontstoken kies.

Heel snel en goed geholpen.

Nadat op zondag een stuk van mijn kies was afgebroken op maandagochtend gelijk gebeld. Werd snel en vriendelijk te woord gestaan en kon om 09:15 al langskomen om te kijken wat er precies aan de hand was. Voor de reparatie van de kies gelijk een vervolgafspraak gemaakt.

Ge-we-el-dig

Mevrouw was super vriendelijk en had hele mooie groene ogen. Ik was de jonge knappe man met krullen. Mevrouw kan mij bereiken op 0616546419.

Prima geholpen

Ondanks ziekte van 1 tandarts ging mijn afspraak door en raffelden ze niet af. Eerder wel elke keer een andere tandarts en dat vind ik vervelend, maar deze keer dus goed en tevreden.

Gebit super schoon gemaakt en goed geholpen door aan de balie.

Hele uitgebreide behandeling van de preventiespecialist

Heel goed

Uitstekende ervaring bij de mondhygiënebehandeling.

deskundig, service, sympathiek

Mijn ervaring met tandarts Miriam is heel goed. Zij is deskundig, legt goed uit wat nodig is!

Voortreffelijk!

Ons Tandarts (mevr. Pozuelo) is zeer kundig maar ook werkt met veel empathie. Wij zijn zeer te vrede.... and that's saying something when you're talking about dentists' visits!

Vriendelijke tandarts, neemt de tijd, ook aandacht voor kind van 3.

Goed en vriendelijk geholpen zoals altijd

Aanrader.

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.