Geweldig en vlot geholpen.

Snel geholpen na vulling die ik kwijt was, en gelijk controle gedaan, die eigenlijk over drie weken op de planning stond, wat mij weer een bezoekje bespaart.

tandarts Mar is de geweldigste tandarts ooit!

Als mijn dochter van 8 de dag voor de afspraak zegt: "ik heb zin in morgen...in naar de tandarts", dan zegt dat genoeg!

Geruststellend en vertrouwd

Zoals al vele jaren geruststellend en vertrouwd Goed advies vriendelijk en streng

Tandarts neemt echt tijd voor je

Vriendelijk en kindvriendelijk

prima geholpen

Alles perfect

10 x beter als de laatste keer

Prettig, goed ontvangen en er werd rekening gehouden met mijn angsten. Ook heel fijn dat ik niet doorgestuurd werd naar de mondhygiënist.

Zo als altijd goed en vriendelijk mensen daar

Zoals gebruikelijk weer prima

Fijne en schone praktijk met een prettige sfeer. Behandeld door invaltandarts Willem Jan, perfect.

Fijne medewerkers

Erg fijne tandarts, goede tips, leuk met kleine kinderen. Ook erg fijne tandartsassistent, baliemedewerkers en preventiemedewerkster. Al jaren patiënt in de praktijk, altijd goed geholpen. Zeer te spreken over alles.

Prima geholpen goed contact met de tandarts.

Bedankt

Nog steeds last na bezoek aan een tandarts

Kwam langs om de pijn te laten verdwijnen maar het is niet verdwenen, nog steeds pijn. Is niet de 1e x helaas dat dit gebeurd bij de oude vest.

Enthousiaste kindertandarts

De tandarts was een speciale kindertandarts en heel vriendelijk en enthousiast voor mijn 11 jarige dochter. Ze mocht een bril op en meekijken met speciale spiegel. Dit maakt de ervaring een stuk leuker voor haar! Ook gaf de tandarts goede adviezen op een gezellige manier zodat we deze ook konden opvolgen. We komen graag terug bij deze tandarts!

Miriam is een fijne tandarts. Heel lief en iemand waar je je bij op je gemak voelt

herstellen of trekken

Ik heb de nieuwe tandarts nu denk ik 4 maal bezocht. De eerste was een kies trekken. De tweede was een kies herstellen met een stuk eraf. De derde was er niets aan de hand. De vierde is wederom kiezen voor herstellen of trekken. Daarbij komt ook nog een mondhygiëniste, ik werk me de blubber om het goed te doen en krijg daar ook altijd positieve reacties maar zie dit bij de tandarts niet terug.

Volgens afspraak behandeld

Duidelijke uitleg over wat te doen

ik ben erg tevreden

Ik en mijn gezin zijn al jaren patiënt bij dr. Taloen. Hij is zeer bekwaam en een geweldige vent.Jammer dat hij maar twee dagen per week werkt.

Prima geholpen..Aardige tandarts en assistente

Goed geholpen.

Fantastisch.

Ik heb de behandeling als goed verzorgd en bijzonder aangenaam ervaren. Receptie/hr. Oosterhof/hr. Bezemer.

Aardige mensen

Prettig geholpen voor het hele gezin

Routine controle, Op tijd geroepen en vervolgens wordt er de tijd genomen om ieder gezinslid te controleren en dingen te leren. Super fijn. Niemand bang voor een volgende controle.

Goede tandarts, stelt je gerust en doet wat tandartsen doen

Goed en professioneel behandeld.

De tandarts was vriendelijk, geduldig en bekwaam.

fantastic

Goed en deskundig geholpen.

Snel geholpen, erg vriendelijk behandeld

Na accute kiespijn , gebeld met tandartsprktijk en kon gelijk dezelfde dag tussendoor geholpen worden. Dit ervaarde ik als heel fijn.

heel goed

ik ben bang voor de tandarts maar bij deze mensen gaat goed

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.