Deet het goed

Hij was beter dan zijn eigen tandarts. Vriendelijke

Goed geholpen

Op tijd geholpen. Aandacht dat ik geen pijn zou hebben.

Rustige en vriendelijke behandeling.

Vakwerk

Goede ontvangst bij receptie, aardige mensen. Tandarts geeft prima uitleg en bespreekt de foto’s met advies.

Heel goed.

Al jaren lang behandeld Yvette van den Broek mijn gebit zeer vakkundig , geeft heel goed advies en is bovendien heel prettig in de omgang , in één woord super !

Snelle punctuele zorg

Advies om onderprothese te corrigeren bij tandtechnicus

Vakkundige tandarts!

Heel tevreden.

ok

Erg goed. O

L.S Mijn ervaringen met de tandarts zijn uitstekend. De tandarts (Miriam Posuelo) is aardig en deskundig. Ze werkt snel en goed. Mvg, Henk Rietveld.

Fijne klantvriendelijke praktijk

Mijn dierenarts is kundig en goed advies en prima behandeling. Zeer klantvriendelijk

secure behandeling

zie boven

ik ben vriendelijk en correct geholpen

Tandarts Mirjam helpt mij op een correcte wijze. Heeft een oude vulling op mijn verzoek vervangen door een witte vulling, waar ik blij mee ben. Ik kan niet oordelen over het medisch-technische aspect maar heb de indruk dat dit wel in orde is. Zij beheerst het Nederlands steeds beter, wat prettig is.

Snel en vakkundig geholpen

De tandarts was goed op de hoogte van mijn behandeling bij een collega, ze vertelde met het onderzoek van mijn gebit steeds wat ze ging doen en wat ze aantrof, verduidelijkte dat met foto's en gaf een heldere diagnose en voorstel voor behandeling, ze ging ook goed in op vragen die ik nog stelde en was verder gewoon heel vriendelijk, prima!

Uitstekende en vriendelijke behandeling door mondhygiëniste.

Alles verliep prima!

deskundig

alleen bij mevr. van Gils, inplantoloog geweest - geen tandarts!!

Fijn

Hele lieve tandarts! Was goed voorzichtig in mn momond en legde goed uit wat ik anders kan doen. Daarbij ook een baby tandenborstel gekregen omdat ik zwanger ben.

Fijne, aardige man

Een aangename, rustige tandarts die de tijd voor je neemt. Hij houdt rekening met je, en luistert serieus naar je. Ik vind het geen probleem om naar de tandarts te gaan.

Goede tantarts.

Goede tantarts.

Heel erg fijn.

30 jaar geleden een trauma opgelopen ivm mijn gebit. Inmiddels bij mijn huidige tandarts, die ik nog maar 2 jaar heb, helemaal tot rust gekomen en geen angst meer om te gaan.

Ik ben positief met de behandeling

Ik vind het fijn dat de Tandarts altijd als eerst vraagt als ik ongemakken aan mijn gebit ervaar. Als het ongemak niet direct verholpen kan worden, wordt er een volgende afspraak hiervoor gemaakt. Hij is daarnaast ook geinteresseert in mijn persoonlijke situaties. Verder vind ik de assistente heel vriendelijk.

Ontvangst belabberd, tandarts Mar prima

Wij kwamen binnen en er zat niemand bij de balie. Omdat ik hier al 30 jaar kom, gingen wij naar de stoelen waar onze tandarts(-en) altijd werken. Een kortharige dame stoof uit een deur en brulde ons toe dat we ons moesten komen melden! Zo ben ik nog nooit toegesnauwd. Tandarts Mar (uit Barcelona) heeft ons prima geholpen en overal duidelijk uitleg bij gegeven. Fantastisch! Bedankt Mar! Overigens was ik over Miriam ook altijd erg te spreken, maar die was er even niet.

Geen aanmerkingen

Ontvangen op n nogal onvriendelijke manier

Receptioniste was bij binnenkomst niet aanwezig. Toen wij voor de behandelkamer zaten werd er door de gang verwijtnd geroepen dat wij ons bij binnenkomst eerst dienden aan te melden.

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.