tand gebit doet veel pijn

Wanneer ik eet, de Tand gebit doet me veel pijn, ik kan het helemaal niet gebruiken.

goed werk

jammer dat er zoveel wisseling is in tandartsen. ik zie dat bij de tandartsen schotel er nog bij staat????? de tandarts die mij geholpen heeft was een invaller.

Goede behandeling door tandarts Oosterhof

Tandarts Oosterhof heeft een duidelijk advies gegeven over de meest geschikte behandeling. Hij heeft goed geluisterd naar mijn vragen. Hij heeft de behandeling voor mij op een prettige manier uitgevoerd. Fijn dat hij zo goed rekening houdt met wat de behandeling voor mij dragelijk maakt. Erg jammer dat hij maar tijdelijk in jullie praktijk werkt, anders zou ik de volgende keer graag door hem behandeld worden.

Vriendelijk en adequaat behandeld

Controle behandeling uitgevoerd - ben op een vriendelijke, persoonlijke manier doeltreffend behandeld.

Als goed bevonden

snel en vakkundig geholpen

ondanks de uitloop van het afspraaktijdstip werd ik rustig ontvangen en vriendelijk en vakkundig geholpen.

Mijn ervaring is goed.

Goed bereikbaar, en kan meestal snel terecht.

Fijn dat meedenken !

Mijn kies was afgebroken . Zou getrokken worden . Nu toch weer opgebouwd met 2 stiften . Fijn dit advies !

Goed en vriendelijk

Gelukkig geen lange wachttijd.Jammer wel een extra afspraak voor een niet zo geweldige behandeling.Verder goed gevoel van wat er is gedaan.

Empathische tandarts die uitlegt wat ze doet

Positieve ervaringen

Vriendelijk ontvangen en prima geholpen

Goed!

Heel fijn geholpen

Vriendelijke en vakkundige behandeling

Zie hierboven

Goed geholpen, veel aandacht voor gebit en vriendelijk.

Zie hierboven.

Heel fijn bezoek met het hele gezin!

Met kinderen naar de tandarts is geen drempel. De tandarts en assistenten zijn ingespeeld op kinderen en geven ze een veilig gevoel. Op deze manier vinden ze het geen probleem en geeft zowel mij als ouder en de kinderen een gerust gevoel!

Jammer dat Taloen weggaat.

Geeft goede informatie over wat zij gaat doen.

Je wordt op een prettig manier geholpen.

Ok

Kort en goed

Ik hou van praktisch; als de tandarts snel kan doen wat nodig is, dan kom ik er niet graag voor terug. En die keuze maakt de tandarts ook, vanuit zichzelf. Fijn.

Nette, correcte behandeling op de afgesproken tijd

Voor zover te beoordelen was de behandeling vakkundig. De omgang was vriendelijk. Enigszins onrustige omgeving door open deur naar werkruimten.

Ik ben zeer goed en vakkundig geholpen

Ik had een kies die afgebroken was ( bijna geheel weg) maar tandarts Meriam heeft hem weer keurig opgebouwd. Omdat ik al meerdere kiezen mis ben ik daar blij mee, kan ik weer wat beter kauwen.

Betere tandarts bestaat niet

Betere tandarts bestaat niet

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.