Tijd voor de patiënt

Tandarts en assistente nemen altijd ruim de tijd om gebit te inspecteren. Ze stellen de patiënt ook op zijn gemak en leggen uit wat ze gaan doen. Ga met gerust hart elke 6 maanden naar deze tandarts, terwijl ik dit in het verleden door angst voor andere tandartsen vaak heb uitgesteld.

Gewoon goed

Tand was afgebroken, vulling er uit. Binnen een paar dagen kon ik terecht bij Miriam Pozuelo. Heeft alles weer mooi hersteld.

Prettig

Vriendelijk personeel, in de meeste gevallen lopen de afspraken op tijd.

Een heel.lieve dame als tandarts

Volgens afspraaktijd aan de beurt De dame die ik had als tandarts Was heel vriendelijk.

Kon snel terecht met kiespijn en het is goed verholpen.

Zie boven

De kies was er snel uit.

De wond is snel dicht,maar ik heb veel pijn in mijn mond . Ik denk dat dat komt van de kiezen er naast. Ik heb nu al pijn in mijn mond van voor de corona en het lijkt maar niet verholpen te kunnen worden.

prima service.

Met gebroken plaatje langs geweest, prima geholpen, plaatje dezelfde dag gerepareerd. Langs geweest bij de tandtechnicus Lex, staat niet in het rijtje bij behandelende personen. Eerdere verzoek om reactie kon niet worden voldaan omdat de site niet bereikbaar was. Hier melding van gemaakt.

Goede deskundige behandeling.

Ivette heeft weer goed werk geleverd. Tijdig gestart. Goede uitleg over de staat van mijn gebit.

Prima!

Op tijd geholpen voor controle en een deel van de behandeling direct opgelost!

Matig

Kiespijn in weekend. Ze wilden mij eerst afschepen met neem maar iboprufen of naproxen, maar dat mag ik niet ivm met medicatie (Hartpatiënt) Toen ik zei onderweg te zijn vanuit Den Haag wilden ze mij eerst naar Goes sturen, ook omdat ze net weg waren bij de praktijk. Tandarts uit Goes heeft mij terecht terugverwezen naar Middelburg. Uiteindelijk wel goed geholpen bij de oude vest, alhoewel de pijn niet helemaal over is, maar wel een stuk minder. Na controle deze week door eigen tandarts volgende week weer terugkomen

Doelgerichte en adequate behandelingen, heldere uitleg en vriendelijke omgang ervaar ik

Gewoon een goede behandeling die je kunt verwachten met realistische adviezen.

Positief

Klantgericht en correct

primadonna

prima in orde

goede ontvangst

geen wachttijd en prettige behandeling

Ik kon super snel terecht en bij klachten is dat het enige wat dan nog telt

klantvriendelijk

Prima.

Vriendelijk en vakkundig

Prima geholpen

Aardige tandarts

Het is goed gegaan

Goed gedaan

tand gebit doet veel pijn

Wanneer ik eet, de Tand gebit doet me veel pijn, ik kan het helemaal niet gebruiken.

goed werk

jammer dat er zoveel wisseling is in tandartsen. ik zie dat bij de tandartsen schotel er nog bij staat????? de tandarts die mij geholpen heeft was een invaller.

Goede behandeling door tandarts Oosterhof

Tandarts Oosterhof heeft een duidelijk advies gegeven over de meest geschikte behandeling. Hij heeft goed geluisterd naar mijn vragen. Hij heeft de behandeling voor mij op een prettige manier uitgevoerd. Fijn dat hij zo goed rekening houdt met wat de behandeling voor mij dragelijk maakt. Erg jammer dat hij maar tijdelijk in jullie praktijk werkt, anders zou ik de volgende keer graag door hem behandeld worden.

Vriendelijk en adequaat behandeld

Controle behandeling uitgevoerd - ben op een vriendelijke, persoonlijke manier doeltreffend behandeld.

Als goed bevonden

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.