Ik ben heel blij met het mooie resultaat.

Tandarts Miriam Pozuelo is heel vakkundig. Tijdens de lange behandeling benadert ze je rustig maar ze werkt heel hard om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Ik ben heel tevreden over de specialistische behandeling en heel erg blij met het resultaat.

Zoals gebruikelijk

Helemaal goed!

Top, gezellig. Miriam is zeer geduldig omgegaan met mijn overspannen braakreflex...

N.v.t

N.v.t

Zeer tevreden over mijn (waarnemende) tandarts.

Allereerst wordt ik aan de balie vriendelijk te woord te staan. Later bij binnenkomst in de spreekkamer vingen zowel de tandarts als zijn assistent mij netjes op. De tandarts praatte mij de hele tijd bij toen ik in de stoel lag. Dit keer kwam ik buiten en had ik geen last van mijn mond. Het was netjes schoongemaakt. Zeer tevreden.

Mirjam heeft mij goed geholpen.

Rustige tandarts die de tijd neemt.

Gemiddeld

Ik vind het vreemd dat een tandarts niet een kies kan trekken, en ik nu 2 maanden moet wachten voordat ik bij een kaakchirurg terecht kan.

Ik ben voor controle geweest. Omdat mijn vorige tandarts (Magdalena) niet meer bij u werkt, was ik bij tandarts Mar Pujol. Dat is mij zeer goed bevallen. Ik werd zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.

Aandacht en rust

Zie boven.

Prima ervaring.

Goed behandeld en aardig personeel.

Mijn zus heeft een verstandelijke beperking en ze zijn zo goed hier. Ze gaat zelfs met veel Plezier naar de tandarts. Ze geven een duidelijke uitleg wat ze gaan doen. Al met al een top praktijk

Wisselend

De receptionisten zijn zeer vriendelijk, zowel aan de telefoon als aan de balie. De tandarts waar ik door geholpen ben is (naar mijn inzicht) bekwaam in zijn handelen, maar niet bepaald klantvriendelijk. Ik weet niet eens meer hoe hij heet.

Snel en behendig

Goed en snelle behandeling

Goed en vakkundig

Vertrouwen in mondhygiënist Yvette

Ik kom al jaren bij Yvette. Mijn vertrouwen in haar is groot. Ik vind het belangrijk wanneer mensen eerlijk zijn en rekening houden met mijn angst voor tandarts en mondhygiënist. Zij doet dat. Hoop dat ze nog jaren mijn mondhygiënist mag zijn.

Alles wat je van een Tandarts kan en mag verwachten

Ze zijn vriendelijk en behulpzaam, ze denken met je mee en helpen je ook met geschikte alternatieven te vinden voor uitdagingen op tandzorg gebied als dat van toepassing is. Ik heb nimmer de inclinatie gehad om een andere tandarts te nemen.

Heel goed

Tandarts Duindam heeft mij goed geholpen. Was vriendelijk. Ook personeel aan balie.

klantvriendelijk, adequaat geholpen met spoedprobleem

prima geholpen door de heer Duinink

Vriendelijke mensen

Snel en oprijd geholpen bij mijn afspraak

Plezierig geholpen

Prettig geholpen en zelfs nog even tussendoor tijd voor me gemaakt.

zie uitleg hieronder

Mitiam was: vriendelijk, competent, rustig tijdens de behandeling, gaf duidelijk uitleg over dinge-/ behandelmethoden, die mij niet bekend waren. Dus, diezelfde ervaring, die ik ook met Yvette altijd gemaakt heb. Ik ben blij, dat ik Yvette gevonden heb. Alleen over een ding heb ik nog een vraag omdat ik het waarschijnlijk niet goed begrepen heb tijdens de behandeling bij Miriam: is er de mogelijkheid om tijdens een behandeling de mond om te spoelen, of is er naast de behandelstoel geen (ik noem het een gootsteen?)?

Goed geholpen door vriendelijke dame

Stuk van voortand gebroken. Werd zeer vakkundig gerepareerd. Ben erg tevreden.

Goede adviezen en behandwling bij preventieassistent

Tandarts is een vakkundig man.de assistenten aan de balie zijn nette mensen die je goed helpen en met je meedenken.

fijne tandarts

Tandarts Mar Pujol is een vriendelijke vrouw die me goed geholpen heeft en me op mijn gemak stelt. Ook gaf ze nog uitleg wat ik moest doen

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.