heel aangenaam

alles was gewoon goed.

Fijn en prettig geholpen

Contact was prettig en er werd de tijd genomen. Ook goed advies meegekregen.

vriendelijke en deskundige tandarts

voor mij nieuwe tandarts, die haar vak verstaat

zie hieronder

Ik kom al jaren met regelmaat en tot tevredenheid bij Yvette v.d. Broek; mondhygiëniste. Praktijkruimte en wachtruimte hebben een facelift gehad en zijn aangenaam veranderd.

Ik werd binnen geroepen op de afgesproken tijd. De tandarts en haar team waren vriendelijk en ik kreeg voldoende uitleg over de behandeling en doorverwijzing naar de kaakchirurg.

Zeer prettig en duidelijk

Ze kwam vakkundig over

Keurig op tijd , en een fijne kundige tandarts

Uitstekend.

Heel zorgvuldig personeel.

Heel erg goed.

Ik ben erg tevreden over tandarts Miriam Posuelo. Ze is aardig en ze is bekwaam en ze werkt snel.

Goed geholpen.

Dit keer voor controle geweest. Alles goed, nog wat vragen gesteld die vriendelijk en duidelijk beantwoord werden. Goed geholpen dus, zoals anders ook bij Miriam Pozuelo.

Rustig en deskundig

Fijn dat ik lastminute terecht kon!

Ik had al een paar dagen flinke kiespijn. Ondanks de drukte werd er plek gemaakt voor mij en kon ik de volgende dag terecht. Er werd echt tijd genomen om mij te helpen. De kiespijn kwam waarschijnlijk door verkoudheid, maar ze hebben alles onderzocht/bekeken.

Ervaren en vriendelijk

Goede professionele behandeling Kom er al jaren

Deskundige personeel.

Een nauwkeurig, vriendelijk, echte professional van zijn vaak.

GOED

super

bijzondere service en kundigheid, als je een probleem hebt kun je snel terecht en word het opgelost. super vriendelijke personeel!

prima geholpen

snel en goed geholpen

voel me op gemak

Zeg wat hij gaat doen maar stelde zich niet voor

Prima.

Adequaat

heel goed

bij de receptie wordt ik goed geholpen en de tandarts gaf ook veel uitleg

Onze tanden en kiezen werden voor de controle vd tandarts uitmuntend gereinigd en verzorgd.

Zeer positieve ervaring.

Vriendelijke mensen, uitstekende behandeling.

Prima.

Goed en rustig behandeld

Vriendelijk, duidelijk.

Vriendelijk, duidelijk.

Ik ben heel blij met het mooie resultaat.

Tandarts Miriam Pozuelo is heel vakkundig. Tijdens de lange behandeling benadert ze je rustig maar ze werkt heel hard om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Ik ben heel tevreden over de specialistische behandeling en heel erg blij met het resultaat.

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.