Prima controle

Positief , tandarts Pujol was deskundig en heel vriendelijk .

keurig!

Gastvrij, vriendelijk, op tijd, de tijd nemend!

Goede ervaringen zoals altijd.

Goede ervaringen zoals altijd.

Foto's gemaakt zonder overleg

Ik kwam bij de tandarts en er zijn meteen foto's gemaakt. Ik had geen keuze en er werd ook geen toestemming gevraagd. Uiteindelijk hebben ze de foto's ook niet met mij besproken.

Snelle en zorgvuldige behandeling

Bij mij was een stuk van mijn kies afgebroken. Dit is snel en zorgvuldig gerepareerd door de tandarts.

Vakkundige en vriendelijke behandeling

Dankzij de aanbevelingen en behandelingen van Yvette heb ik kiezen en tanden langer of zelfs nog steeds kunnen behouden.

Alles vlot,deskundig en vriendelijk.

Goed en deskundig geholpen.

Keurige man, zeer duidelijk en vlot, nette behandeling

Volgende keer weer bij deze man!!??

een vriendelijke en duidelijke uitleg

Ik heb een paar problemen met kiezen en een voortand. In samenspraak met de tandarts het voorstel van de mondhygiëniste besproken. we zijn tot een behandelplan gekomen. Alleen jammer dat er veel tijd zit tussen deze afspraak en het vervolg bij de tandarts waardoor de behandeling door de mondhygiëniste pas in augustus kan beginnen.

Slecht

Ben op afspraak geweest en weer konden ze me niet helpen, is niet de 1e keer, vervolg afspraak maken... geldklopperij

Heel fijn geholpen

Ik had pijn in mn kaak. Alles rustig bekeken . Bleek gelukkig niet mn gebit te zijn. Maar ik was er nu toch dus op mijn verzoek gelijk controle gedaan. Super

Vriendelijk,kundig.

Normaal gaat men niet voor plezier naar tandarts, maar hier rustig,vriendelijk en goede behandeling.Compliment extra voor de mondhygiënist ,de vorige keer ook al zo fijn en belangstellend, in zover je kan praten onder de behandeling. Prima gedaan. De naam van de tandarts weet ik niet precies, wel jammer dat ze weggaat vanwege haar pols. Voor haar en voor mij erg spijtig en natuurlijk ook voor jullie als team.

Goed gead iseerd en goed behandeld door mevrouw Van de Broek.

Prima mensen en vakwerk.

Ik kom twee keer per jaar bij Yvette. Het zijn niet alleen plezierige bezoeken, maar ze is ook erg goed in haar vak.

Op tijd, vriendelijk

Goede ontvangst en goede tandarts

Er wordt redelijk op schema gewerkt, de baliemedewerkers zijn attent

altijd op tijd, hoef niet te wachten, bij de Mond hygiëniste.

professioneel, Snel, aardig.

Ik ben geholpen door: W.J. Duininck Tandarts waarnemer: In eerste instantie was Meneer wat nors. Maar na dat hij mijn dossier had gelezen, en vragen had gesteld draaide hij bij. Hij werkte snel, en leek erg ervaren. Hij stuurde mij door naar de Preventie assistent. Cornelia Preventieassistent: Zeer lieve, zachtaardige vrouw. Heeft goed uitgelegd wat ze ging doen. Ze heeft mijn gebit keurig gereinigd. Ze werkte efficiënt. De behandeling is pijnloos verlopen. Na de behandeling heeft ze nog zeer goede tips en tricks gegeven om het gebit mooi te houden.

Prima, pijnvrij en voelt goed en netjes op tijd.

Goede behandeling

prima geholpen

netjes volgens afspraak geholpen

Prina

Vriendelijke ontvangst, deskundige en vriendelijke controlebeurt en hartelijk afscheid.

Een tandarts met hart voor haar vaak en de patiënt. Goede adviezen en ook belangstelling voor de mens in de patiënt. Erg verdrietig dat zij vanwege persoonlijke gezondheid dit bak moet opgeven. Zal haar echt missen. Ook receptioniste heel vriendelijk en meedenkend.

Prima controle

Arts gaf duidelijk aan wat hij deed en wat hij zag. Beter dan de vorige:D

Altijd klantvriendelijk

Bij aankomst zat er niemand bij de receptie en toch werd ik geholpen en doorverwezen door een vriendelijke medewerkster naar mijn afspraak.

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.