Minder prettige ervaring

Er zijn 2 kiezen getrokken door een tandarts ( man) die vertelde mij dat er niet gehecht moest worden. Daarna veel pijn, verhoging, koorts temperatuur. Tandarts Miriam beide wonden gehecht, want 1 kies was ontstoken. Antibiotica gehad . Met haar , was ik zeer te spreken.

Yvette is top!

Sympathiek, accuraat en klantgericht,

niet meer zoals het was.

Het constant veranderen van tandarts,ben je eenmaal gewend krijg je weer een andere tandarts,zeer lastig voor mijn autistische zoon maar ook voor mijn vrouw. Ikzelf ben niet echt tevreden over de tandtechnicus voor mijn(veel)te dure prothese die zelfs nog deels 2e hands was,mijn eigen onder frame met paar nieuwe tanden €1300,00................... en het gebit past niet goed en frame ook niet!

Vriendelijk met een luisterend oor

In overleg naar een behandeling. Behandeling op korte termijn na controle. In overleg blijf je de baas over je eigen gebit. Maar wel duidelijk de risico's uitgelegd. Tandarts: Duinink (staat niet in het rijtje)

Top behandeling!!

Belangstellend en luistert goed naar wat iemand zelf graag wil. Aandacht voor de degene in de stoel is uitstekend!!

Goed en snel.

Goed geholpen

tevreden

Fijn en aardig behandeld

Snelle en deskundige behandeling. Goede opvang

Zie boven

Zorgvuldig geholpen.

Ben heel blij met mijn tandarts, omdat ze goed luistert en de tijd neemt om iets uit te leggen. De behandelingen ervaar ik als kundig en zorgvuldig.

Prima behandeling met uitleg.

Yvette is een bij de cliënt betrokken mondhygiëniste. Aandacht en uitleg bij de handelingen. Ook tips voor juiste mondverzorging.

Goed geholpen!

Nog niet veel ervaring maar dat is geen probleem, dat komt wel . Vriendelijk en op een fijne manier gecontroleerd en tandsteen verwijderd. Jullie site is niet actueel. De behandelend arts staat er niet bij. Daarom onbekend ingevuld.

Súper goed

Professioneel, aardig

Zoals altijd prettig en deskundig geholpen

Alles goed op tijd en professioneel

Goed, maar de wachttijd lang

Mijn afspraak liep meer dan 30/40 minuten uit. Dat is erg lang. Ik had daarna ook een afspraak die ik daardoor moest annuleren. Bij navraag bij mijn medewachtenden bleek dat er elke 10 minuten een behandeling was ingepland. In de praktijk bleek dat elke behandeling meer dan 10 minuten duurde. Dan krijg je al snel een wachttijd. Graag aandacht daarvoor.

Prima geholpen

Keurig ontvangst voor mijn controle afspraak. Mijn gebit is zorgvuldig nagekeken.

Super praktijk

Had een vervangende tandarts, hele kundige man, zou het van mij altijd mogen uitvoeren!

Absoluut prima!

Heel professioneel en vriendelijk. Zeer prettig desondanks dat ik niet graag bij de tandarts kom! Miriam is heel goed!

goede behandeling

Ik heb het als goed ervaren

Netjes op tijd. Vriendelijk. Efficient.

Goede behandeling en sfeer

Altijd een goed behandeling en uitleg, en een relaxte sfeer in de praktijk

Kon meteen terecht voor de controle

Was verder prima

Miriam is een lieve tandarts

Assistentes aan bali en praktijk zijn erg aardig. Ook Miriam is een lieve tandarts en probeert mij op mijn gemak te stellen. Want naar de tandarts gaan blijft voor mij geen uitje waar ik naar uitkijk, en dan is het heel fijn dat de sfeer prettig is!!

Zeer prettig en vakkundige mondhygiëniste

Aardig en belangstellend en neemt de tijd voor je

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.