Allemaal heel prettig en persoonlijk

Professioneel en vriendelijk.

Uitstekend en vlot geholpen.

Zie volledige zin.

Vriendelijke begroeting aan de balie en vakkundige vlotte behandeling in de stoel!

Gebeld met vraag over afbrokkelende kies. Het was erg druk , toch kon ik via de mondhygiëniste beoordeeld worden, er werden foto’s gemaakt en na overleg met de tandarts werd er een plan opgesteld. In heel korte tijd was ik geholpen en was het ‘gat’ gevuld. Pijnloos bijna, complimenten!

goed en netjes ben ik ontvangen

Netjes,tandarts doet het werk goed ze is goed voor de patiënt! De nieuwe manager daar ook netjes en beleeft en professioneel. Alleen bij het maken van een vervolgafspraak voor gaatjes vullen etc. duurt het lang voor dat het kan helaas. ps. in de wachtkamer,gang zitten is het saai en niet gezellig.

Vriendelijk met uitstekend resultaat

Persoonlijke benadering, denkt mee. Goede vakmensen

heel goed

mondhygiënist: Mijn tanden zijn nog nooit zo zorgvuldig schoongemaakt en uitleg gekregen

Prima geholpen door de tandarts

Laatste behandeling ook weer 100% meegevallen ........... Geholpen door jonge Spaanse dame ?

Uitstekende ervaring

Had voor de 1/2 jaarlijkse controle telefonisch aangegeven dat er mogelijk wat mis was met een oude vulling. De tandarts constateerde dit ook en is meteen gestart met het vervangen hiervan. Daarna nog de standaard controle met HF reiniging van gebit volledig uitgevoerd. Tandarts werkt zo voorzichtig dat verdoving voor mij ook niet meer nodig is.

Goed en vriendelijk.

Vakkundig en vriendelijk. En in mijn geval, omdat mijn kennis van de nederlandse taal minimaal is, ook nog eens in mijn eigen taal. Kortom : ideaal.

goed geholpen en op tijd. heb te vreden het pand verlaten.

Prima geholpen goede informatie vriendelijke mensen

Netjes en ctiendelijk geholpen en informatie gekregen N

Controle

Zoals ik verwacht had, niks bijzonders. vriendelijke tandarts

Fantastische team

Fantastische team echt toppy Het begin al bij de binnenkomst Bij de balie waar een vriendelijk goedlachse Tandarts assistente zit En alle vragen beantwoord Niet hoeven te wachten Is dat wel een keertje dan melden ze het Vriendelijke tandarts en assistent

Aardige tandarts , doorverwezen naar preventie assistent! Heel fijn

Gewoon fijn

Ben bij Yvette geweest bij haar voel ik mij ontspannen. Ik ben bang voor dat soort dingen omdat het in verleden in Rotterdam wat gebeurd was. Bij Yvette kun je alles vragen ,ze geeft mij goede uitleg en advies . Vandaar dat het ook goed gaat. Daarom ook groot compliment aan Yvette mijn mondhygiënist. Ik hoop dat jullie ook doorgeven aan haar van mijn naam . Verder vind ik de praktijk erg fijn en ook de mensen aan de balie. Vriendelijke groet Nennie Beck

Heel adequaat

Wat professioneel geregeld allemaal

prima geholpen

goed en vriendelijk ontvangen.

mijn behandeling was oke , maar de prijs is absurd voor wortelkanaal behandeling meer dan €1000 ,deze prijzen zullen veel mensen afschrikken om nog naar de tandarts te gaan in deze tijd waar de armoede toeneemt

Niet zo prettig.

Preventie assistent was aardig. Ik miste een beker water om te spoelen, ondanks het wegzuigen heb ik aardig wat bloed weggeslikt. Grrrrr! (35 minuten binnen) Geen keer mogen spoelen! Of dit de gewoonte is weet ik niet, maar dan zou ik dat gauw veranderen. Dit is geen aanrader om nog een keer.

super

vriendelijk en behulpzaam

Aandacht,vriendelijk, goede controlle

Ik ervaar mijn bezoek aan de mondhygiëne en tandarts altijd als een leuk uitstapje Hoop dat dit zo blijft

Zeer goed en zeer professioneel. Top.

De tandarts wijst je op weg naar het onderhoud van een goed gebit.

1. Elk half jaar controle. 2. Via email een herinnering. 3. Handige tips van de tandarts (denk aan borsteltjes e.d.). 4. Vakkundige behandeling staat voorop.

Goed en snel geholpen

We waren iets te vroeg maar konden direct terecht

Die is goed

Een vakbekwame rustige tandarts bij wie je je in goede handen voelt.

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.